Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se

Pjevačica za koju se nagađa da ponovno ljubi hajdukovca proslavila 25. rođendan

Foto: Instagram
1/30
09.02.2024.
u 22:40

Albina slavi 25. rođendan, a krajem prošle godine počelo se nagađati da ponovno ljubi nogometaša Hajduka. Nakon Ivana Ćalušića, pričalo se kako je njeno srce pripalo Filipu Krovinoviću.

Pjevačica Albina Grčić (25) proslavila je rođendan, a na svom Instagram profilu podijelila je niz fotografija na kojima pozira s tortom. Pratitelji su joj čestitali u komentarima, a među njima su i Pedro Soltz s kojim se natjecala u "Plesu sa zvijezdama", Horvat Čagalj i Gabriela Pilić te mnogi drugi. Na fotografijama je vidljivo kako prevladava crna boja, a te boje su i njena torta pa i odjevna kombinacija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

 

Albina je 2021. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, ali sa 110 bodova nije uspjela osigurati finale natjecanja. Za utješnu nagradu, proglašena je najboljim neplasiranim izvođačem, a to su objavili i organizatori na službenom Instagram profilu prestižnog natjecanja. 

 

Javnost ju je upoznala u trećoj sezoni glazbenog showa "The Voice Hrvatska" gdje je završila na trećem mjestu, a mentorica joj je bila Vanna. U dvoboju je Grčić nastupala protiv Filipa Rudana s duetom "Lovely" kojeg u originalu izvode Billie Eilish i Khalid. Nastup na YouTubeu danas broji više od 77 milijuna pregleda. Filip je pobijedio u duetu, a Albinu je preuzeo pokojni Massimo Savić u svoj tim. Nakon završetka showa, Albina je potpisala ugovor s Universal Music Croatia i 2020. izbacila svoj debitantski singl "Imuna na strah".

Pjevačica je prošle godine prekinula dugogodišnju vezu s nogometašem Hajduka, Ivanom Ćalušićem. Prije toga, zajedno su bodrili našu nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Katru i nitko nije slutio da se bliži kraj ljubavi. - Sloboda mi je novi osjećaj. I prethodna moja veza bila je duga pa dugo nisam bila solo. Ne mogu reći da mi je posebno dobro, kao ni posebno loše. Samo sam se naviknula na novu situaciju. Fokusirala sam se na druge stvari koje su vezane isključivo uz mene i moj život, na ono što mi je potrebno za osobni rast. Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu, kazala je Albina za Story.

Krajem prošle godine, spekuliralo se kako pjevačica ponovno ljubi nogometaša Hajduka, Filipa Krovinovića. - To nije istina, ne znam od kuda je krenula ta priča. Možemo reći da sam emocionalno nedostupna. Fokusirana sam na svoj osobni razvoj, prijatelje, obitelj, ono nešto što me hrani pozitivnom energijom. Trebao mi je period da samu sebe upoznam i zavolim svoje nesavršenosti. Što se tiče statusa veze, slobodna sam - odgovorila je splitska pjevačica za Dalmatinski portal

VIDEO: Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M.'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije