Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENI SHOW

Počelo snimanje 17. sezone 'Ljubav je na selu': Neki su se zatreskali na prvu, već je bilo poljubaca, ali i svađa!

Foto: RTL
1/3
26.06.2024.
u 17:25

Početku snimanja i uvijek dinamičnim te zabavnim danima na setu veseli se i voditeljica Anita Martinović, kojoj je ovo peta sezona 'Ljubav je na selu' koju vodi

Prošlog je tjedna u idiličnom seoskom ambijentu pala prva klapa nove, 17. sezone omiljenog showa 'Ljubav je na selu'. Dobro uigrana ekipa RTL-ova showa tako ima pune ruke posla jer ljubav će se opet tražiti na imanjima diljem Hrvatske. Nakon što se 11 farmera predstavilo gledateljima, oni najsretniji, s najvećim brojem primljenih ljubavnih pisama, konačno su dobili priliku upoznati svoje dame!

Iz svih kuteva Lijepe Naše, ali i iz inozemstva stigle su zanimljive i osebujne kandidatkinje koje su im pisale. Njihove riječi u romantičnim porukama koje su primili neke su već osvojile, no sad je stiglo vrijeme da ih konačno vide uživo i odrade uvijek škakljive prve spojeve. Početku snimanja i uvijek dinamičnim te zabavnim danima na setu veseli se i voditeljica Anita Martinović, kojoj je ovo peta sezona 'Ljubav je na selu' koju vodi.

„Atmosfera na setu je vesela i jako pozitivna, svi sjajno surađujemo! Iako svaku sezonu započnemo emotivno, podjelom pisama, kada se od nekih farmera moramo oprostiti, ovi koji ostanu uvijek pršte od sreće i zadovoljstva, a tako je bilo i ovaj put“, ističe Anita. Upravo je ona iz sezone u sezonu najveća podrška farmerima i njihovim damama tijekom prvih susreta kojima svjedoči, pa je tako i ovaj put ispitala sve pikanterije, pratila iskrice, a već nakon prvih dana na setu prilično je uvjerena da nas čekaju brojna uzbuđenja i obrati.

„Bilo je tu u prvih nekoliko dana već svega - i svađa, i suza, i poljubaca. A tek smo na početku! Moram priznati da su se dogodile neke ozbiljne emocije i simpatije, neki su se već 'zatreskali' na prvu. Za neke sam farmere baš iznenađena koliku su popularnost stekli među damama. Jedva čekam vidjeti kako će se međuljudski odnosi razviti na imanjima i što će sve farmeri pripremiti svojim gošćama“, kaže voditeljica.

A iako još ne smije otkrivati sve tajne sa seta, Anita obećaje da ni ova sezona nikako neće razočarati gledatelje. „Čini mi se da bi i ove godine mogla zazvoniti svadbena zvona!“ tajanstveno najavljuje. Kako će izgledati ljubavne avanture na imanjima, tko je dobio dovoljan broj pisama i kakve kandidatkinje stižu farmerima, gledatelji će doznati u 17. sezoni popularnog showa 'Ljubav je na selu', ove jeseni na RTL-u.

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije