Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rođendan'

Pogledajte premijeru novog spota Crvene jabuke!

crvena jabuka
PR Foto
Autori: PR članak, bm/VLM
03.10.2013.
u 19:25

Nakon singla "Imam neke fore" koji je najavio album, Crvena jabuka ima novu poslasticu za fanove

Pogledajte dugoočekivanu premijeru singla "Rođendan" s novog albuma Crvene jabuke "Nek' bude ljubav". Nakon singla "Imam neke fore" koji je najavio album, izbor novog singla bio je težak posao jer nije bilo lako izabrati među 16 pjesama koje nose obilježje zvuka Crvene jabuke – svaka je posebna na svoj način, sve do jedne odlično zvuče i svaka je puna ljubavi.

Izbor je pao na pjesmu "Rođendan" koja se glazbom i tekstom odlično uklapa u jesenski ugođaj, za što su zaslužni autori Branimir Mihaljević i Antonija Šola. Za singl je snimljen i videospot na više lokacija požeškog i veličkog područja, a produkcijska ekipa ista je ona koja je snimila i spot "Imam neke fore", odnosno studio Gotiva i redatelj Muris Beglerović u organizaciji agencije Queen Estrada.

Promocija spota održana je danas, 3. listopada, u restoranu poljoprivrednog gospodarstva "Zlatni lug" u Požegi u 17 sati.

>>Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka na Rujanfestu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije