VELIKI POVRATAK

Pop zvijezda počastila fanove fotografijom u toplesu, jedva je pridržavala bujne grudi

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
22.12.2021.
u 08:00

- Xtina XLI - napisala je pokraj fotografije na kojoj rukama pokriva bujne grudi. Jedini odjevni predmet koji je obukla su dugačke kožne crne rukavice

Pop zvijezda Christina Aguilera proslavila je 41. rođendan a svojih osam milijuna pratitelja počastila je serijom fotografija na kojima pozira u toplesu. 

- Xtina XLI - napisala je pokraj fotografije na kojoj rukama pokriva bujne grudi. Jedini odjevni predmet koji je obukla su dugačke kožne crne rukavice.

Inače, Christina se nedavno vratila na scenu nakon četiri godine pauze, a izdala je sing "Somos nada". Osim što njeguje vamp stil, Aguilera danas i izgleda malo drukčije nego kada se prioje više od 20 godina pojavila na sceni. Mnogi je obožavatelji nisu ni prepoznali. 

Podsjetimo, Aguilera se na svjetskoj sceni pojavila 1999. godine sa singlom "Genie In A Bottle". Od tada je prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Zadnji je album izbacila 2018. godine, a onda je svoje nove pjesme predstavila na nedavnoj dodjeli nagrada Latin Grammy.

Inače, Aguilera je majka dvoje djece. S bivšim suprugom Jordanom Bratmanom dobila je 13-godišnjeg sina Maxa, a sa zaručnikom Matthewom Rutlerom ima kćer Summer Rain. 

VIDEO: Preminula je Cro-dance zvijezda Kasandra: 'Draga moja mirno mi spavaj'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:26 22.12.2021.

Krenula i ti Madonninim stopama, draga? ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije