Ispunila joj se želja

Viralni hit! 5- godišnja djevojčica pobijedila je rak i postala zvijezda

Pobijedila rak pa postala zvijezda
Foto: Youtube
1/5
10.05.2014.
u 11:49

Teška borba koja je bila pred njom bila je malo lakša uz taktove pjesama, a osim ozdravljenja ova je preslatka djevojčica imala još jednu želju.

Addy je 5- godišnja djevojčica kojoj je s 4 godine dijagnostociran četvrti stadija raka s metastazama u plućima.

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Foto: Screenshot/Youtube

Hrabra, snažna i vesela, Addy je kemoterapije "preživljavala" pjevanjem i plesanjem, a omiljena joj je pjevačica Katy Perry. Teška borba koja je bila pred njom bila je malo lakša uz taktove pjesama, a osim ozdravljenja ova je preslatka djevojčica imala još jednu želju.

Udruga Wish Mid-Atlantic odlučila joj je ispuniti. Tako je vesela Addy, koja želi postati pop zvijezda, snimila svoj vlastiti glazbeni spot u kojem pjeva pjesmu Roar omiljene joj pjevačice Katy Perry. Treba li reći da ovaj video zaista morate pogledati?

>>Ona je zaista pravo čudo! Osmogodišnjakinja oduševljava anđeoskim glasom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije