stiže prinova

Poznata domaća modna blogerica i nogometaš otkrili sretnu vijest, čekaju drugo dijete

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
27.12.2021.
u 18:30

Modna blogerica Dorin Zelenika, supruga vratara  Olivera Zelenike (28) na društvenim je mrežama podijelila sretnu vijest. Uz blagdansku fotografiju kratko je napisala 'Sretan Božić od nas četvero' te otkrila kako ona i suprug čekaju drugo dijete.

Modna blogerica Dorin Zelenika, supruga vratara  Olivera Zelenike (28) na društvenim je mrežama podijelila sretnu vijest. Uz blagdansku fotografiju kratko je napisala 'Sretan Božić od nas četvero' te otkrila kako ona i suprug čekaju drugo dijete. Par se vjenčao u kolovozu 2019. godine nakon dugogodišnje veze, a u srpnju prošle godine postali su roditelji malenog Lorisa za kojeg kaže da strašno veselo, dobro i milo dijete.

Inače, Olivera i Dorinu spojili su prijatelji, a iako je na početku imala predrasude prema nogometašima, od prvoga dana je znala da je on 'onaj pravi', a kliknuli su nakon prvog razgovora. Dorin ne krije koliko uživa u majčinstvu, a otkrila je kako je kako je maleni Loris u njoj probudio osjećaje za koje nije znala da postaje, ali i da je njezin suprug odličan otac. Uspješno usklađuju i rješavaju poslovne obveze, a svaki slobodan dan nastoje provesti zajedno.

-Nema tih riječi kojima bih ga mogla opisati, zapravo mogla bih ti danima pisati o njemu i opet ne bih mogla sve dočarati. Ne znam čime smo zaslužili tako dobro i milo dijete. Strašno je veseo i radoznao! Obožava društvo, gdjegod idemo svima se smije i pruža ručice, maše i šarmira. Poprilično je samostalan i zaista ne mogu reći da smo imali neki period koji nam je bio težak. Zahvalni smo što je naše prvo dijete učinilo roditeljstvo još ljepšim- otkrila je Dorin u intervju za Story.

VIDEO Danijela Martinović oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije