sasvim iskrena

Poznata komičarka skinula se potpuno gola pa poslala važnu poruku, podrška stiže sa svih strana

Amy Schumer in NYC
Foto: FMB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/4
06.02.2021.
u 19:00

Objava je u samo jedan dan prikupila više od 450 tisuća lajkova, a u komentarima su joj se javile i brojne poznate osobe.

Poznata komičarka i  glumica Amy Schumer svoj profil na Instagramu većinom koristi za dijeljenje vlastitih šala s pratiteljima, no ovog je puta napravila iznimku. Iako nikada nije naginjala golišavosti Amy se potpuno skinula i u odrazu zrcala snimila svoje tijelo. Fotografijom je htjela poslati važnu poruku milijunima žena diljem svijeta.

- Osjećam da moj ožiljak od carskog reza danas izgleda slatko -  39-godišnja Amy uz objavu. Njezin je potez naišao na odobravanje velikog broja njezinih pratitelja koji su glumici pružili podršku. Objava je u samo jedan dan prikupila više od 450 tisuća lajkova, a u komentarima su joj se javile i brojne poznate osobe.

Foto: reuters

"Osjećam da i moj danas izgleda super. Koja slučajnost", poručila joj je pjevačica Vanessa Carlton, javila se i bogata nasljednica Paris Hilton koja je ostavila emotikon vatre, a hrabra objava oduševila je i glumicu Melanie Griffith.

Inače, Amy je prije godinu dana na svijet donijela sina Genea, a njezina trudnoća nije bila laka te je često u javnosti govorila o svim 'lošim' stranama drugog stanja s kojima se suočila poput jakih jutarnjih mučnina. Podršku joj je cijelo vrijeme pružao i suprug Chris Fischer.

Charlize Theron's Africa Outreach Project Fundraiser - New York Amy Schumer at the Africa Outreach Project Fundraiser in New York City. John Naicon Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: John Naicon/Press Association/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije