Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko druženje

Poznate mame i njihovi mališani u zajedničkom izlasku u kino

CineStar Dječjeg festivala
Foto: Sara Dombre
1/4
08.10.2016.
u 15:42

Animirana avantura "Rode" prikazana u sklopu CineStar Dječjeg festivala sa zanimanjem su gledali i veliki i mali

CineStar Dječji festival prava je prilika za obiteljsko druženje roditelja i mališana, pa je tako bilo i danas na trećem izdanju ovog festivala. Ovaj festival održava se u vrijeme "Međunarodnog tjedna djeteta" a danas su ga sa svojim mališanima posjetile Branka Krstulović,  Anja Alavanja Romac, Ana Miščević, Ana Begić Tahiri, Mirjana Mikulec, Ivana Delač Đolo, Iris Androšević Pinjuh te mnogi drugi.

Djecu je najviše oduševila parada filmskih likova kroz kino nakon koje su djeca s velikim zanimanjem odgledala animiranu avanturi "Rode" koja ih je odvela na nevjerojatno putovanje u društvu osamnaestogodišnje djevojke i jedne jako ambiciozne rode

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije