posebno su im se svidjele

Pratiteljice oduševljene štiklama Maje Šuput čija je cijena više od 8000 kn: 'Još da ih poklanjaš kao i sinovu robicu'

Foto: Instagram
1/8
30.08.2022.
u 09:30

Pjevačica je pozirala u kratkoj smaragdno zelenoj haljini koja je naglasila njene noge i dekolte, no pažnju je privuklo nešto drugo. Naime, njenim pratiteljicama posebno su se svidjele štikle koje je pjevačica odabrala.

Pjevačica Maja Šuput (42) na Instagramu je objavila fotku koja je nastala prije koncerta na Viru.

Pjevačica je pozirala u kratkoj smaragdno zelenoj haljini koja je naglasila njene noge i dekolte, no pažnju je privuklo nešto drugo. Naime, njenim pratiteljicama posebno su se svidjele štikle koje je pjevačica odabrala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

"Auu štikle su mrak, još da poklanjaš kao i sinovu robicu prva bih stala u red" jedan je od komentara koji je osvanu ona njenom profilu. 
Riječ je, inače, o štiklama brenda YSL. Model je Cassandra, a cijena je dosta paprena. Kako piše na stranici brenda, sandale koštaju čak 1090 američkih dolara ili nešto više od 8000 kuna. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Podsjetimo, prošli tjedan u medijima su se pojavili navodi da su diskografska kuća Dancing Bear i skladatelj Mario Mihaljević tužili pjevačicu Maju Šuput Tatarinov i njezinu tvrtku Majushka zbog povrede autorskih prava.

Za komentar cijele situacije upitali smo i izdavačku kuću Dancing Bear te ih zamolili da nam pojasne na koji je način došlo do povrede autorskih prava, ali i je li u međuvremenu postignut dogovor između tužitelja i tuženika.

- Slučaj je riješen sporazumom, izvansudski i nemamo daljnjih komentara - poručili su tek kratko na naš upit iz Dancing Beara. 

Ranije nam je navode o tužbi negirala i sama Maja Šuput Tatarinov. 

- Nema nikakve tužbe. Možete nazvati i Marija Mihaljevića i reći će vam isto.  Nitko nikog nije tužio. Jednostavno se tužba ne događa. Nemam vam što reći - kazala nam je popularna pjevačica.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:12 30.08.2022.

Jučer ih je vratila u dućan.

DI
Diesel
12:14 30.08.2022.

Pa to sandalice?

ZA
zagi101
10:55 30.08.2022.

ponekim ženama je smisao života u cipelama i torbicama koje su besmisleno skupe, skoro da dožive ekstazu kad ih vide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije