2002. godine

Predstavljala nas je na Eurosongu, udala se za sina Milorada Pupovca, a evo kako danas izgleda i što radi

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
10.01.2021.
u 09:00

Pojavila se jedne godine na brucošijadi FER-a gdje je izvodila svoje stare hitove, te oduševila mnoge fanove koji ju nisu zaboravili, ali ni njezin nastup na Eurosongu u Talinnu 2002. godine.

Hitove pjevačice Vesne Pisarović mnogi još uvijek rado slušaju. Pop pjesme kao 'Da znaš', 'Dolje na koljena', 'Da sutra umrem' i do počeka pandemije i zatvaranja klubova mnogima su još uvijek bile sastavni dio zagrijavanja prije izlaska.

Ona se ipak i  u jeku slave povukla se sa scene i otišla u Nizozemsku kako bi se školovala za jazz pjevačicu.

Pojavila se jedne godine na brucošijadi FER-a gdje je izvodila svoje stare hitove, te oduševila mnoge fanove koji ju nisu zaboravili, ali ni njezin nastup na Eurosongu u Tallinnu 2002. godine.
U jednom intervjuu otkrila je što danas misli o Dori i Eurosongu. 

Foto: Instagram screenshot

- Možda griješim, ali čini mi se da su se danas stvari ponešto promijenile, te da to nema istu težinu kao prije. Uz današnju “reality” televiziju, uz internet i društvene mreže koji su svugdje oko nas, Dora i Eurosong možda su bliže jednom “talent showu”, nego onoj staroj velikoj estradnoj mašineriji. U svakom slučaju, čini mi se da se kod nas taj veliki spektakl zabave, što je Eurosong postao, možda još uvijek shvaća preozbiljno - kazala nam je Vesna. 

Pjevačica živi na relaciji Zagreb-Berlin, a osim toga je već neko vrijeme u sretnom braku sa sinom Milorada Pupovca, Ozrenom. Veže ih zajednička ljubav prema jazzu i biciklizmu, no o svojem privatnom životu rijetko progovara. 

- Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim, onda bolje da šutim - rekla je jednom prilikom. 

 

Ključne riječi

Komentara 51

ML
Mlad75
10:48 10.01.2021.

Sta bi radila ...zivi na grbaci naroda isto sto je zivjela i studirala u Nizozemskoj pa sa Pupijem mlađim u Berlinu i zadnjih nekoliko godina u Rijeci jer je Pupi mlađi postao vidi vraga profa na sveucilistu u Rijeci....sve zasluzeno i po povlastenom izboru jer nacionalna manjina ima prednost

SE
sennaking
10:35 10.01.2021.

Skolovanje koje su platili HR porezni obveznici.Pupovac je sredio stvar.

LE
lector2corrector
10:10 10.01.2021.

Može li jedan plagijat poput "Da znaš" postati hit? Autoru, usporedi ga s istim 'hitom' Laure Pausini iz 1990-ih godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije