Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA U ŽIVOTU

Severina se pohvalila fotografijama s luksuzne destinacije, pratitelji: 'Predivno mjesto'

Foto: Instagram
1/8
07.06.2024.
u 16:30

Pozdrav iz Francuske, napisala je popularna pjevačica uz galeriju fotografija iz popularnog francuskog turističkog mjesta Biarritz.

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda i hrvatska pjevačica Severina Vučković broji preko milijun pratitelja na društvenim mrežama gdje, osim objava s krcatih nastupa, često dijeli i trenutke iz privatnog života. Popularna Seve, kako je od milja zovu, sada je sa svojim obožavateljima podijelila prizore s nove luksuzne destinacije na kojoj provodi dane odmora.

Na svom Instagram profilu objavila je galeriju fotografija iz popularnog francuskog turističkog mjesta Biarritz. - Pozdrav iz Francuske - napisala je u opisu slika, na kojima pratitelji mogu vidjeti lijepu Splićanku, ali i predivne povijesne građevine te prirodne krajolike s kojih se prostire pogled na Atlantski ocean. Sve fotografije možete vidjeti u galeriji iznad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Naravno, fanovi su je odmah počastili komplimentima: - "Prezgodna žena", "Prekrasno mjesto", "Uživaj Jubeee", "Seve, volimo te familijarno", "Dama", "Neloša destinacija za otići", "Najbolja kombinacija, Severina u Biarritzu, ne zna se šta je ljepše!" - samo su neki od komentara na najnoviju objavu pjevačice. 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Severina je zajedno s dizajnericom Matijom Vuicom udružila snage kako bi učinila dobro djelo. Naime, pjevačica i dizajnerica odlučile su razveseliti jednu mladu djevojku i pokloniti joj haljinu za maturalnu večeru. Severina je zamolila pratiteljice da tagiraju svoje prijateljice koje još nisu nabavile svoju haljinu jer ona i Vuica žele usrećiti neko divno mlado biće.

- [Poklanjamo maturalnu haljinu] Pričamo moja Matija Vuica i ja kako su uvijek tu oko nas one vrijedne, marljive, skromne cure, buduće maturantice, koje su zaslužile blistati na svojoj maturalnoj večeri, a ne mogu si priuštiti tu svoju prvu posebnu haljinu..." započela je pjevačica i nastavila: 

GALERIJA: FOTO Severina stigla na ročište u upečatljivoj modnoj kombinaciji: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima

1/12

- Važna je ta haljina, jer u njoj završava jedan period života, školovanja i počinje novi, neizvjestan i uzbudljiv... Mi... Mi želimo malo pripomoći u toj potrazi, jer nekako nam je to i dužnost...usrećiti neko divno mlado biće... Javite se cure ili tagirajte prijateljicu za koju znate da još nije nabavila maturalnu haljinu, a možda si ne može ni priuštiti... Nasumično ćemo odabrati 06.06. dobitnicu ove haljine, izrađene od sitnih kristalića ukrašenih cvjetnim aplikacijama, baš kao što je i svaka od vas poseban kristal..." napisala je Severina uz fotografije na kojima se vidi prekrasna haljina. 

VIDEO: Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije