Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uloga

Prepoznajete li ovu glumicu? Paparazzi su je uhvatili s neprepoznatljivom frizurom

profimedia
08.01.2023.
u 21:00

Očekuje se da će novi film "Daddio" imati premijeru u Cannesu, a Dakota Johnon za tu je ulogu potpuno promijenila izgled.

Američka glumica Dakota Mayi Johnson (33), kći glumaca Dona Johnsona (73) i Melanie Griffith (65), prepoznatljiva je po svojoj smeđoj gustoj kosi, no odlučila se ipak za jednu veću promjenu što se tiče izgleda. Paparazzi su je uhvatili s potpuno drugačijom frizurom pa je tako odlučila svoju prirodnu boju zamijeniti za platinasto plavu. No, to nije jedina promjena. Glumica je odrezala dio svoje duge kose pa je tako i dužina sada podosta kraća.

Promjena je došla zbog snimanja novog filma "Daddio" u kojem glumi sa Seanom Pennom. Zbog nagle promjene glumica izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Očekuje se da će "Daddio" imati premijeru u Cannesu, a prati priču o mladoj ženi (Johnson) koja uskače na stražnje sjedalo žutog taksija nakon slijetanja u New Yorku. 

"Taksist, Clark, pokrene vozilo i njih dvoje kreću u noć, započinjući potpuno neočekivani razgovor. Ono što počinje kao zabavno čavrljanje brzo prelazi u tajanstveno i razigrano, a zatim prerasta u iskrena otkrića o vezama, seksu i dinamici moći, gubitku i ranjivosti", stoji u sinopsisu. 

Film je već počeo sa snimanjem, a paparazzi su je s novom frizurom uhvatili u New Jerseyju, zajedno s kolegom Pennom. 

VIDEO>>Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije