pregažen ralicom

Prijatelj otkrio detalje o stanju Jeremyja Rennera: 'Trpio je velike bolove i nije mogao disati'

Foto: Instagram
1/9
17.01.2023.
u 08:40

Njegovo stanje puno je lošije nego što se ranije mislilo, a to su potvrdili njegovi prijatelji koji kažu kako je, dok je čekao da pristigne pomoć, zamalo iskrvario i umro.

Glumac Jeremy Renner (51) na samu Novu godinu doživio je tešku nesreću dok je čistio snijeg nakon čega je hitno helikopterom prevezen u bolnicu. Njegovo stanje puno je lošije nego što se ranije mislilo, a to su potvrdili njegovi prijatelji koji kažu kako je, dok je čekao da pristigne pomoć, zamalo iskrvario i umro. 

– Puno je gore nego što to itko zna. Jeremy je svjestan da je zamalo umro. Desna strana njegova prsnog koša bila je zgnječena, a imao je i užasnu ozljedu glave koja je krvarila te mu je i noga bila ozlijeđena – rekao je njegov prijatelj koji je htio ostati anoniman. 
Glumac je navodno svjestan svog stanja i svojih ozljeda. Zna da će oporavak biti dug, a njegov prijatelj tvrdi da će to trajati oko dvije godine. 

– Jeremy je trpio velike bolove, nije mogao disati. Bio je u lošem stanju i znao je da se možda neće izvući – izjavio je prijatelj i nastavio: – Ozljeda na njegovim prsima bila je tako velika da su doktori morali sve rekonstruirati operacijom. 

– Do sada je imao dvije operacije, ali trebat će mu još nekoliko zbog noge. Uz njega su cijelo vrijeme majka Cearley i sestra Kym koje ga zabavljaju dok traje liječenje – kaže Rennerov prijatelj te dodaje da je glumac pod lijekovima protiv bolova i ima cijevi koje mu pomažu da diše, no da je odlučan i želi se izvući. 

Do sada je o njegovu stanju medije izvještavao glasnogovornik, a nedavno se prvi put svojim pratiteljima na Instagramu iz bolničkog kreveta javio i sam Jeremy. 

"Hvala svima na lijepim riječima. Sad sam previše zbunjen da bih tipkao, ali šaljem vam ljubav svima", napisao je glumac uz fotografiju snimljenu u bolničkom krevetu. Ispod objave uslijedili su komentari mnogobrojnih pratitelja, a što brži oporavak poželjeli su mu i brojni kolege Chris Hemsworth, Kate Beckinsale, Kate Hudson i Chris Evans.

Inače, iz dana u dan otkrivaju se novi detalji o Rennerovoj nesreći. Prema informaciji koju je ranije objavio Daily Mail, glumac je pomagao motoristu koji je zapeo u snijegu kad ga je ozlijedila ralica, a kasnije se doznalo i da je bila riječ o članu njegove obitelji.

– Renner je u nedjelju 1. siječnja pokušavao pomoći vozaču koji je zapeo ispred kuće na snježnoj strani planine kada ga je pregazilo vlastito vozilo – rekla je gradonačelnica Hillary Schieve. Glumac je u nesreći zadobio ozbiljne ozljede prsnog koša i noge, bio je kritično, no njegovo stanje ide na bolje. Izvor blizak glumcu za CNN je otkrio da je glumac dosad bio na dvije operacije kako bi se sanirale ozljede koje su, kako je rekao, jako ozbiljne. Detalje nesreće ranije je za američke medije otkrio i Rennerov susjed. Naime, glumac je bio sam i pokušavao očistiti prilaz svojoj kući na jezeru Tahoe ralicom koja je slučajno u jednom trenutku prešla preko njegove noge zbog čega je izgubio puno krvi. Srećom, pomogao mu je susjed koji je inače liječnik te mu je podvezao nogu. Malo prije 10 sati ujutro glumac je helikopterom prebačen u bolnicu. 

Podsjetimo, Renner je najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj seriji "Hawkeye", ali i po ulozi u akcijskom hitu "Bourneovo naslijeđe". Glumac ima kuću u dijelu SAD-a koji je zahvatila snježna oluja, a i ranije se žalio na vremenske uvjete. Naime, sredinom prosinca objavio je fotografiju svog snijegom zatrpanog automobila. "Snježna oluja ovdje nije šala", napisao je tada u objavi. Glumac je dvaput nominiran za Oscara. U kategoriji najboljeg glumca za prestižan zlatni kipić nominiran je 2010. godine za film "The Hurt Locker", a sljedeće je godine nominiran za najboljeg sporednog glumca u filmu "The Town". 

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Carbonado
Carbonado
09:18 17.01.2023.

Pa ti kolutaj očima dok Brie Larsen ima intervju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije