Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogati par

Prijateljica Nine Badrić od supruga je dobila otok na Jadranu

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
20.09.2017.
u 09:17

Prema pisanju srpskog časopisa Hello, Sandra Meljničenko od supruga, ruskog tajkuna Andreja Meljničenka, za dvanaestu je godišnjicu braka navodno dobila otok na našoj obali

Sandra Meljničenko od supruga, ruskog tajkuna Andreja Meljničenka za godišnjicu braka uvijek dobije darove koji se ne mogu zamotati u ukrasni papir pa je tako od supruga dobila jahtu, automobil, a za ovu godišnjicu darovao joj je otok.

Kako piše srpski Hello, Sandra, inače rodom iz Beograda, od supruga je za 12. godišnjicu braka dobila otok na našoj obali. 

Dvanaest godina ljubavi par je proslavio krstareći španjolskom obalom na svojoj jahti "Sailing Yacht A", čija se vrijednost procjenjuje na pola milijarde dolara.

 

 

#greatmemories❤️ #seeyouagain #timetoremember 🙋🏻😀☀️👭💋 #ninabadric #tojazovemljubav

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

 

 

❤️❤️❤️ #ninabadric #tojazovemljubav

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

 

 

#aboutlastnight✨ #heart❤️ #ibizanightclub #holiday 🙋🏻😁💃🏻

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

 

 

Amazing night withy my girls 👌🏻😁👋🏻💋 #ibiza❤️ #heart #holiday2017 💪🏻👆🏻

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

S poznatim parom na krstarenju je bila i naša pjevačica Nina Badrić koja je već godinama bliska Sandrina prijateljica i zajedno provode odmore.

Sandra i Andrej imaju dvoje djece, petogodišnju kći i sina kojeg je Sandra rodila u travnju ove godine.

Komentara 15

EL
EldersRealm
10:14 20.09.2017.

U Hrvatskoj jos uvijek nije moguce kupiti otok. Barem za sada. Koncesija je moguca ali ne moze zabraniti pristup na otok, osim ako nije Todoric.

PV
prcko.vitamincic
10:10 20.09.2017.

Al je se i isprsio. Svaka mu čast. Lako je sad kupovat hrvatske otoke kada je hrvatska na koljenima. Mogao je kupiti umjesto tog otočića cijelu Slavoniju i još bi mu ostalo love. Ono za što su naši očevi ginuli, sada se rasprodaje ovakvim zgubidanima u bezcijenje. Žalosni je ovo dan za Hrvatsku i Hrvate. Država nam nestaje pred očima, a mi šutimo i gledamo kao ovce ispred sebe. E moj narode.

Avatar debela koli
debela koli
09:38 20.09.2017.

Toliko je bitno što je prijateljica Nine Badrić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije