O obitelji

Princ Harry ovom je izjavom uvrijedio sestru svoje zaručnice

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
28.12.2017.
u 15:47

U emisiji na radiju princ je rekao kako je Meghan uživala s njegovom obitelji za Božić i da sada ima obitelj koju nikad nije imala, a te riječi se nisu svidjele Meghaninoj polusestri Samanthi.

Gostujući u radijskoj emisiji BBC-a princ Harry je izjavio kako je njegova zaručnica uživala s njegovom obitelji za Božić te su joj oni sada obitelj koju nikada nije imala.

Ova izjava povrijedila je polusestru Meghan Markle koja je odmah reagirala na Harryjevu izjavu i napisala na Twitteru sljedeće:
- Zapravo Meghan ima jako veliku obitelj koja je uvijek bila uz nju kad joj je to trebalo. Svi smo se trudili ponašati normalno kada su se moj tata i Meghanina mama Doria rastali i trudili smo se da Meghan ima dva doma i da se uvijek osjeća dobro.

Mnoge je iznenadilo što je 53-godišnja Samantha ovako reagirala jer je do nedavno tvrdila kako s Meghan više nije tako bliska kako je bila prije njene karijere u Hollywoodu. 

1/9

Komentara 6

DU
Deleted user
16:21 28.12.2017.

Ni englesko plemstvo nije više kao što je nekoć bilo. Eto, ovaj će oženiti razvedenu mulatkinju koja je starija od njega.

Avatar Messiah
Messiah
16:34 28.12.2017.

Sat nebum mogel spavat.

M3
Miške 3
16:56 28.12.2017.

Nije lijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije