Slučaj istražuje policija

Problematični Harrelson opet je u nevolji, šakom je udario u lice muškarca u jednom baru

Beyond Fest - 25th Anniversary of ‘Natural Born Killers’ Screening
Foto: SDB/ZOJ
1/3
08.10.2021.
u 23:00

Incident se dogodio nešto poslije 23 sata kada je muškarac, za kojeg policajci kažu da je bio pijan, počeo fotografirati Harrelsona i njegovu kćer.

Glumac Woody Harrelson sudjelovao je u tučnjavi u Washingtonu, a tu informaciju za Yahoo Entertainment potvrdila je i policija. Izvijestili su kako su intervenirali na prijavljeni napad koji se u srijedu navečer dogodio u baru na krovu hotela Watergate. Incident se dogodio nešto poslije 23 sata kada je muškarac, za kojeg policajci kažu da je bio pijan, počeo fotografirati Harrelsona i njegovu kćer. Glumac je prišao muškarcu i zamolio ga da izbriše te fotografije i tada je došlo do verbalnog prepucavanja koje je završili i fizičkim obračunom.

Muškarac koji je fotografirao glumca i njegovu kćer nasrnuo je na Harrelsona, a on ga je potom šakom udario u lice. Harrelson je policiji dao izjavu u kojoj ističe da je muškarca udario u samoobrani, a njegovu priču su potvrdili i svjedoci koji su se u tom trenutku nalazili u baru. Policija istražuje cijeli slučaj i obavijestili su javnost kako će ime muškarca koji je sudjelovao u ovoj tučnjavi objaviti ako bude podignuta optužnica.

Harrelson je već poznat i policiji po nasilnim istupima pa je tako 1995. godine fizički napao dva fotografa koji su glumca i njegovu obitelj pratili na putu u Martha's Vineyard. Glumac je morao kasnije fotografima isplatiti novčanu naknadu, a deset godina kasnije opet se napao fotografa. Mediji su tada izvijestili kako mu je slomio fotoaparat i zbog toga je opet završio na sudu.

VIDEO Severina odustala od showa na Una TV-u: 'Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije