Ljubav nije potrajala

Prekinuli Martina i farmer Siniša, ona pronašla i novog dečka: 'Živim kod njega i super nam je'

Foto: RTL
1/6
15.04.2023.
u 09:24

Iako su u epizodi emisije 'Ljubav je na selu' koja se u petak navečer emitirala Martina i Siniša najavili vjenčanje, njihova ljubav nakon showa nije dugo opstala

Iza nas je veliko finale 15. sezone showa 'Ljubav je na selu' u kojoj su se zaljubili natjecateljica Martina Bede i farmer Siniša Marković, a iako su u završnoj emisiji najavili i vjenčanje njihova ljubav nije opstala nakon showa. Martina i Siniša proveli su neko vrijeme skupa, no na kraju su ipak odlučili krenuti dalje odvojenim putevima.

- Nakon showa smo ostali skupa još dva mjeseca, nisam se preselila kod njega, ali sam dolazila vikendom. Stalno je spominjao prsten, navaljivao oko toga, a na kraju ništa - rekla je Martina za RTL.hr. Smatra da je ona bila istinski zaljubljena u njega, ali kako on nije imao iskrene namjere. Zašto je točno puklo, odlučila je zadržati za sebe, a to je, kaže, sve iza nje budući da sada ima novog dečka - Ivana.

Foto: RTL

- Upoznali smo se na TikToku, uključila sam se u njegov live prijenos i tu smo počeli stvarati kontakt. U vezi smo već neko vrijeme, preselila sam se kod njega u Ivanić Grad. Tu sam se i zaposlila u kafiću. Lijepo nam je -  dodala je Martina. Sa Sinišom više nije u kontaktu, ali čuje se s Draganom i Donom, s kojima se sprijateljila tijekom snimanja.

Tijekom showa u fokusu su bile i njezine goleme umjetne trepavice, a one su, kaže Martina, i dalje postojane.-Ma, što bih ja bez trepavica -kazala je kroz smijeh na kraju zaljubljena Martina.

VIDEO Matija Cvek: Moj uspjeh nije došao preko noći, od 16. sam gažirao po kafićima

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar JAKOLOSHE
JAKOLOSHE
09:46 15.04.2023.

Pitam se i čudim..koji to sklop treba biti u glavi da bi mogao to gledati i trošiti vrijeme prateći to...

Avatar tomsom
tomsom
10:33 15.04.2023.

Takve produkcije su dno dna. Na žalost imaju masu gledatela, s pitanjem koje si ti postavio, a time i dobru zaradu.

PA
pavlov
12:30 15.04.2023.

RTL i njihove blesave emisije za lude babe.... Šteta resursa i vremena potrošenog za produkciju tog sadržaja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije