pisalo se da se skriva u švicarskoj

Putinova ljubavnica prvi se put nakon dugo vremena pojavila u javnosti i šokirala izgledom

Foto: profimedia
1/6
22.04.2022.
u 13:41

Alina je pozirala s trenericom mladih gimnastičarki Elinom Sirotinom, što je Sirotina i objavila na društvenim mrežama.

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, Alina Kabaeva (38) , pojavila se u Moskvi potpuno drugačija. Inače, šuškalo se da se ona skriva na tajnoj lokaciji u Švicarskoj ili u sibirskom bunkeru.

Osvajačica olimpijskog zlata i 'najfleksibilnija Ruskinja' Kabaeva došla je na trening juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala.

Alina je pozirala s trenericom mladih gimnastičarki Elinom Sirotinom, što je Sirotina i objavila na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram Ekaterina Sirotina

Nove fotografije ponovno su iznenadile javnost jer na njima Alina, ili 'ruska Eva Braun' kako je se naziva, izgleda potpuno drugačije, zbog čega se počelo pisati da je koristila istog estetskog kirurga kao i Putin, kod kojeg je ruski predsjednik uradio botoks i filere. 

"Nešto se stvarno promijenilo na njezinom licu... Legendarna sportašica bila je primjetno ljepša", napisao je ruski Cosmopolitan, koji nije spominjao njezinu povezanost s Putinom zbog ruske cenzure.

"Alina Kabaeva jedna je od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, nema je na društvenim mrežama, a nije moguće niti slučajno je sresti na ulici ili u trgovačkim centrima", piše još ruski Cosmopolitan.

Podsjetimo, vjeruje se da je upravo ona ljubavnica ruskog predsjednika i majka Putinove djece koje nikada nije službeno priznao. Putin je inače imao aferu s osvajačicom zlata nakon što je Moskovsky Korrespondent prvi put izvijestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. No, nakon objave novine su se ugasile. I Putin i Kabaeva nosili su vjenčana prstenja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. gdje je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji. 

Također, podsjetimo kako se ranije pisalo da se Kabaeva s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj. 

- Dok Putin provodi napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbjegličku krizu, njegova obitelj skrivena je u intimnom i sigurnom dvorcu negdje u Švicarskoj, barem zasad – rekla je za taj portal osoba koja je htjela ostati anonimna.

Navodno Putin s Kabajevom ima dvije kćeri blizanke (7) koje su rođene u švicarskom Luganu i dva sina, a cijela obitelj ima švicarske putovnice. Putin se 2013. godine razveo od bivše stjuardese Ljudmile s kojom je u braku bio 30 godina te ima dvije kćeri Mariju (36) i Katerinu (35). Dodajmo da ruski predsjednik ne dopušta pitanja o svom privatnom životu, a od trenutka kada su krenula nagađanja o njihovoj vezi i Alina se sve rjeđe pojavljuje u javnosti.

VIDEO>>Haris Džinović zapjevao je na Severininom rođendanu u klubu Mint

Komentara 8

ST
Starotopoljanin
15:57 22.04.2022.

Nasla malog starog ofucanog,staljina,Agresora i ubicu nevinog naroda i postene drzave.Sri se i ti balavice prema njemu.

Avatar Lomazet_Došo
Lomazet_Došo
14:43 22.04.2022.

Putine brate, ostavi Viagru, umrijet ćeš kao i Bandić, a treba branit kršćanstvo i oslobodit zapad.

DU
Deleted user
14:38 22.04.2022.

zena je seljanka, kome je to zgodno? obrve stipe mesic, cvalje i los ten

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije