joško lokas:

'Razveden sam i službeno, ali se ne osjećam kao slobodan muškarac'

Joško Lokas i Nataša Janjić (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
04.02.2015.
u 10:34

Osjećaj kada spoznate ljubav i podijelite je s partnerom, to je trenutak za koji se isplati živjeti bez obzira na to koliko će to trajati, kaže Lokas

Producent Joško Lokas, koji stoji iz showa "The Voice", potvrdio je za Story da se službeno rastao od Nataše Janjić.

– Odnedavno sam i službeno razveden, ali se već neko vrijeme ne osjećam kao slobodan muškarac – rekao je Lokas. Unatoč dva razvoda koja ima iza sebe, Joško vjeruje u ljubav.

– Osjećaj kada spoznate ljubav i podijelite je s partnerom, to je trenutak za koji se isplati živjeti bez obzira na to koliko će to trajati. Nisam jedan od onih koji se srame i skrivaju osjećaje – priznaje Joško.

Trenutno radi na HTV-ovu glazbenom showu "The Voice".

– "The Voice – najljepši glas Hrvatske" je, otkad se bavim televizijom, a to je od 1994. godine, najveći projekt u kojem sam sudjelovao. Dio sam tima koji kreira sadržaj vezan uz kandidate, u drugoj fazi showa, takozvanim dvobojima, i o mentorima – kaže.

>> Janjić o razvodu: 'Mislim da više nikada neću promijeniti prezime'

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:30 04.02.2015.

Imao si ženu s troje djece i ostavio ju je zbog par godina vucaranja, koja te na kraju ostavila kao pseto ...točno živa istina kako radiš tako će ti se i vratiti.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
12:49 04.02.2015.

E josko valjda ljubav nosi sa sobom i odgovornost i strpljivost i mudrost i..... a ne samo trenutak...to je obicna prolazna i nije ljubav. Bus ti dozrel....

Avatar tetina
tetina
13:11 04.02.2015.

neću biti moralista ali ne znam što je Joško očekivao iza prvoga braka ? pa ostavio je ženu s troje djece bez imalo razmišljanja...ja sam osoba koja u ljubav vjeruje ali dok čovjek ne uskladi ravnotežu mozak i srce tadace tada možeš pričati o ljubavi ..pa sigurno da je volio i prvu ženu koja mu je rodila troje djece nije ta ljubav nestala preko noći i odjednom se rodila ljubav prema drugoj ženi!? Gdje mu je bio razum-mozak , je li tada uopće uspostavio tu ravnotežu pa se zapitao što imam što gubim koga i što dobivam?! Joško snosi posljedice svojih ne promišljenih odluka i tako i treba ?! Što bi sada trebao očekivati?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije