fitness trenerica

Renata Sopek otkrila da je možda očekuje operacija, a evo i zbog čega

Foto: Instagram
1/24
24.07.2024.
u 07:45

Vlasnica fitness centra u najnovijoj je objavi na Instagramu nagovjestila potencijalni odlazak na operaciju, a najviše ju pogađa što više ne može trenirati kako je navikla.

Televizijska voditeljica, a danas i instruktorica fitnessa Renata Sopek (45), već godinama se nalazi izvan fokusa javnosti. Atraktivnu Zagrepčanku ovih dana možemo pratiti ponajviše putem njenih društvenih mreža, na kojima uglavnom promovira zdrav način života i izlaske u prirodu. Renata svoje pratitelje nastoji educirati u svakoj prilici, pa je tako na Instagramu objavila da je slomila kost u stopalu.

U opisu najnovije objave napisala je: - Prije tri mjeseca slomila sam sezamoidnu kost u stopalu. Iskreno, to mi je potpuno promijenilo način funkcioniranja, a kretanje uz pomoć pomagala i nemogućnost treniranja na način na koji sam navikla, posebna mi je muka. Budući da oporavak traje 6-8 mjeseci, a nakon toga me možda čeka i operacija, išla sam malo istražiti što bi moglo malo pojačati učinak mojih trenutno jako blagih treninga. - nagovještava potencijalni odlazak pod nož Sopek, koju ipak najviše pogađa to što više ne može trenirati na uobičajen način. Netko ne bi s tim imao problema ali, kako kaže: - Kad ti je redovna tjelesna aktivnost stil života i posao, onda je priča potpuno drukčija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Sopek (@renatasopek)

Renata je u komentarima dobila podršku i komplimente pratitelja: - "Divna si, blistaš. Brz oporavak Lipa", "Kao curica", "Uf gadno", "Božanstvo", "Prelijepa Renata" - pisali su ispod objave fanovi koje Renata i u 45. godini oduševljava besprijekornim izgledom za koji je zaslužna svakodnevna tjelovježba. Pored fitnessa, Sopek se često hvali svojim kućnim ljubimcima kojih ima napretek.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Sopek je godinama glasila za jednu od najatraktivnijih Hrvatica, a nakon što je na jednom izboru pomela konkurenciju i otišla kući s laskavom titulom, Renata se probila i u medijski svijet i godinama bila prepoznatljivo lice RTL televizije. Na RTL Televiziji je vodila vremensku prognozu, bila je voditeljica magazinske emisije “Zvijezde Ekstra” te je bila suvoditelj u reality showu “Big Brother”.

Iako je više ne viđamo često u medijima, i dalje se redovito oglašava na Instagramu. Prije dvije godine letno vrijeme provodila je u Maslenici, a ispred kuće pozirala je u crnom dvodjelnom kupaćem kostimu kojim je istaknula sve atribute. Istesana figura, vitke noge, bujne grudi, ravan trbuh i uzak struk tako su došli do izražaja. Na sebi je imala još samo slamnati šeširić.

GALERIJA: Renata Sopek otputovala u egzotičnu destinaciju i oduševila atraktivnim fotkama

1/13

Za svoj je izgled dobila samo pohvale, a u komentarima su joj pisali da s godinama izgleda sve bolje i bolje. - "Tijelo iz snova", "Savršena linija i izgled", "Krasna", "Gori sve"; Predivna ženo": "Divna", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jozakontra
11:21 24.07.2024.

kaj je s licem napravila

Avatar Provokator1
Provokator1
08:51 24.07.2024.

Unatoč godinama ni mama joj nije loša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije