Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na svom Facebooku

Rene Bitorajac novom fotografijom zainteresirao pratitelje: 'Što to slušaš?'

Foto: Facebook / Rene Bitorajac
1/58
28.03.2024.
u 20:15

Popularni domaći glumac Rene Bitorajac objavio je na svom Facebook profilu sliku na kojoj ima 25 godina. - Danas više od duplo stariji, a kao jučer se sjećam kaj mi svira u discmanu! Mobitela nema! Pa kaj si ti lud - napisao je u objavi 52-godišnji glumac.

Naš popularni glumac Rene Bitorajac kojeg pamtimo po ulogama u hit seriji "Bitange i princeze" te u filmovima "ZG80", "Metastaze" i "Ljudožder vegetarijanac" objavio je novu fotografiju na svom Facebook profilu. - Mladić 25, voli sve što vole mladi, htio bi upoznati... - počeo je glumac objavu kao da opisuje profil na nekoj aplikaciji za upoznavanje partnera. 

- Danas više od duplo stariji, a kao jučer se sjećam kaj mi svira u discmanu! Mobitela nema! Pa kaj si ti lud - dodao je Rene. 

- "Bio i ostao pojava", "To su bila vremena", "Naočale mu dale 30 % brzine" - samo su neki od komentara. Ono što je zanimalo mnoge je što je Rene tada slušao. - "Sluša Leteći odred", "Sanjao sam moju Ružicu", "Senna M - Tuc Tuc", "Magazin", "Sluša vijesti iz HAK-a" - pisali su pratitelji, a glumac im nije odgovorio. Početkom ožujka, Rene Bitorajac je napunio 52 godine

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, krajem prošle godine Bitorajac je na svom Facebooku podijelio ispovijest u kojoj je otkrio kako je profesor tjelesne kulture nogom udario njegova 16-godišnjeg sina Gabrijela ispred cijelog razreda.

- Potaknut ovim događajem koji možda i nema puno dodirnih točaka s mojim, podijelio bih s onima koje zanima i kojima se da čitati, jedno vlastito iskustvo po istinitom događaju. Prije puna tri mjeseca, (nije lik iz Naše male klinike), kao prof. tjelesne kulture u Prvoj ekonomskoj školi, traži od mog sina da ispljune žvakaću. Kada ju on bespogovorno kreće ispljunuti, ovaj ga odguruje rukom u leđa, međutim, nezadovoljan valjda inercijom kojom je moj sin pruživši blagi otpor poletio, ponižavajuće ga još udara nogom u stražnjicu i to prilično jako. Pred cijelim razredom. U trećem srednje, u pubertetskoj dobi kad se mladić razvija u muškarca, “profesor” u odgojno obrazovnoj ustanovi, ponižavajuće te nakon odgurivanja napucava nogom u guzicu!!! Sin, da zadrži barem malo dostojanstva nakon takvog poniženja jedino što može je zadržati žvaku, nakon čega biva prijavljen - napisao je Rene Bitorajac opisujući ovaj nemili događaj.

GALERIJA: Rene Bitorajac podijelio snimku s Tarikom staru 23 godine

1/10

Obitelj Bitorajac informirala je o tome nadležne, ravnateljicu, razrednicu, Agenciju za obrazovanje, pravobraniteljicu za djecu. Nakon tri mjeseca i nekoliko razgovora poslije dijete su odlučili ispisati iz škole revoltirani postupanjem tromog sustava koji, poručuju, štiti profesora.

- Da je profesor tjelesnog fizički kontaktirao moje dijete odgurivanjem, udaranjem u guzicu u nekoj pubertetskoj dobi u odgojno obrazovnoj ustanovi kao profesor… Dijete je pravilno postupilo, iako bi se neko drugo dijete možda išlo braniti u takvoj situaciji pa je moje pitanje što bi bilo onda? Ali najviše me zabrinjava u cijeloj toj situaciji trajanje tog procesa jer se u 3 mjeseca nije dogodilo ništa - kazao je glumac tada za RTL te potvrdio da njegov sin svoje obrazovanje nastavlja u drugoj ustanovi

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije