Muška ljubav

Robbie Williams: Seks s Bradom može badava, Djedu Mrazu popust

robbie
Pixsell
02.01.2012.
u 18:00

Pjevač je napravio popis želja za Djeda Mraza, na kojemu su imena žena, ali i jednog muškarca s kojima bi u sljedećoj godini htio voditi ljubav. Na popisu su voditeljica Carol Vorderman, pjevačica Lola i glumac Brad Pitt.

Uoči Nove godine, Robbie Williams napravio je popis želja za Djeda Mraza, na kojemu su imena žena, ali i jednog muškarca s kojima bi u sljedećoj godini htio voditi ljubav.

Na prvom je mjestu voditeljica Carol Vorderman, a iza nje pjevačica Lola. Najveće je iznenađenje treće mjesto, na koje je Williams stavio glumca Brada Pitta!

U svom novogodišnjem programu pod nazivom "Radio Rudebox" slavni glazbenik ugostio je suprugu Aydu Field i nekoliko bliskih prijatelja, a glavna je tema, naravno, bio seks.

Na upit za koliko bi novca spavali s muškarcem, njegovi su prijatelji odgovorili "pet milijuna dolara", a slavni se pjevač našalio:

– Skupi ste! Djedu Mrazu bih dao popust pa, ako ima samo tri milijuna, neka dođe, a za Brada Pitta sam besplatan! – rekao je Robbie.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Meggi
Meggi
18:21 02.01.2012.

Joooj, zar i ti mijenjaš momčad?

NY
Nyc1
12:53 04.01.2012.

Jos uvijek si beznacajan za Ameriku ! Mozda ti Brad pomogne !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije