Primio ga

Russell Crowe oduševljen Papom: Super je tip

russell crowe
Foto: Twitter
1/6
27.03.2014.
u 22:41

Russell Crowe oduševljen je posjetom kod pape Franje. Izjavio je kako je oduševljen Svetim Ocem...

Russell Crowe oduševljen je posjetom kod pape Franje. Izjavio je kako je oduševljen Svetim Ocem.

- Jako mi se svidio. Dirnula me njegova nevjerojatna dobrota i način na koji govori. Odmah sam osjetio povezanost između nas dvoje. Film okružuju mnoge kontroverze i zato mi je bilo važno da o tome porazgovaram s Papom. Nisam katolik i ne osjećam neku povezanost s crkvenim poglavarima, ali ovaj papa mi je super tip, izjavio je Crowe nakon vremena provedenog u Vatikanu.

Glumac trenutno promovira film 'Noa', koji je snimljen prema biblijskoj priči te je imao veliku želju upoznati poglavara Katoličke crkve. Nakon što je otkazao dva susreta, papa je napokon primio Russella. Nakon susreta sa Svetim Ocem, Crowe je na Twitteru napisao kako zahvaljuje Papi na blagoslovima.

Foto: HT/Press Association/PIXSELL

>>Papa Franjo primio Russella Crowea, glumac šarmirao časne i svećenike!

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drugTitoforever
12:05 28.03.2014.

Russel je odbijen 2 puta jer je ponudio premalo novaca. Sad kad je otvorio kesu, papa ga je 'primio' ... to je po katolicki winwin situation ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije