Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije nekoliko dana

Ruža iz 'Ljubav je na selu' doživjela moždani udar: 'Uhvatila me muka, slabost, nisam osjećala noge'

Foto: RTL
1/9
13.12.2023.
u 15:00

Dogodilo se to prije nekoliko dana, ali već se u utorak navečer vraća u Švedsku, gdje će nastaviti liječenje, ako bude potrebno. Rekla je da ju je uhvatila muka, slabost i da nije osjećala noge.

Ruža Adelborg, bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' otkrila je da je doživjela moždani udar. Dogodilo se to prije nekoliko dana, ali već se u utorak navečer vraća u Švedsku, gdje će nastaviti liječenje, ako bude potrebno. Rekla je da ju je uhvatila muka, slabost i da nije osjećala noge. 

"Bila sam u Bosni i Hercegovini i stala sam u mjestu Doboj u trgovinu. Pri ulasku mi je postalo loše. Uhvatila me muka, slabost, nisam osjećala noge. Jako sam se zabrinula i odveli su me liječniku. Ustanovljeno je kako sam imala slabi moždani udar. Dobro sam sada, došli su mi liječnici iz Švedske, da me vrate što prije kući. Trenutačno sam u Zagrebu, a sada sam dobila i dopuštenje da putujem pa se vraćam kući", izjavila je za RTL.hr

Sada se, tvrdi, osjeća odlično, no ima slabe vrtoglavice. Srećom vratio joj se osjet u cijelom tijelu. Liječnici, kažu, naglašava, da nema nikakvog trajnog oštećenja. Inače zdravo živi, redovito ide u teretanu i zdravo jede. 

Ruža se ove sezone u "Ljubav je na selu" natjecala za Brankovu ljubav, no oboje su kasnije shvatili da nisu jedno za drugo, a Branko je u velikom finalu showa otkrio i da je pronašao ljubav u drugoj ženi, van showa.

Za RTL je Ruža sada priznala da joj je najljepše što je od showa dobila veliki broj novih prijatelja. A što joj je bilo najteže?

-Nemam nikakvih teških stvari, stvarno mi je drago kako je sve ispalo, a na farmi gdje sam bila – mislim da čovjek nije za mene. To sam brzo osjetila. Ni on, ni njegova farma nisu za mene, ni ono što ja želim. Nema ništa negativno, sve je bilo novo za mene, novi doživljaji i to selo, ta mala farmica. Sjećam se kao dijete da smo mi otprilike tako živjeli, tako da on nije puno napredovao u tih 50 godina - kazala je. 

1/13

Uz to, zahvalila se svim gledateljima na podršci. 

- Svi koji me prate i postaju mi novi prijatelji su pozitivni. Nisam još doživjela nikakvu negativnu riječ od bilo koga – muško, žensko, mlado, staro svi su pozitivni. Svi mi samo kažu: 'Bježi od Branka, ti si dama naspram njega, miss naspram njega, tako da mnogo im hvala - dodala je. 

Podsjetimo, voditeljica Anita pitala je Branka u velikom finalu showa je li istina da je tijekom romantičnog putovanja zvao druge žene na telefon, kao što ga je Smilja optužila, no on je to oštro opovrgnuo: ''Zvao sam samo djecu!''.

VEZANI ČLANCI

''Pričao je s prijateljicom, da mu namjesti svoju prijateljicu'', i dalje je nastavljala Smilja, no farmer je negirao. ''Branko laže ko top'', poručila je Antonija, a istog mišljenja bila je i Ruža. ''Kako piše njoj, tako piše meni, kao da kopira iste riječi'', dodala je Ruža.

Branko je za kraj priznao da je ipak našao ljubav, no ostao je tajnovit.

VIDEO Tia i Mario Mamić razvode se nakon šest godina braka: Ostajemo prijatelji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije