Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon spornih 'fritula'

Šajeta stao u Prljinu obranu: 'Kako smo postali osjetljivi, grozno, mi ne bismo ni trepnuli na to'

Daruvar: Raspoloženi Šajeta održao koncert prve večeri 5. Fra Ma Fu festivala
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/8
26.04.2023.
u 09:05

Prlja je prije nekoliko dana nakon poraza Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka objavio fotografiju fritula uz poruku: "Neka se momci naviknu" i razbjesnio mnoge, a sada je u njegovu obranu stao riječki glazbenik Dražen Turina Šajeta (51)

Proteklih dana podigla se velika prašina oko tvita Zorana Prodanovića Prlje (58) iz grupe Let 3 koji se našalio na svom profilu nakon što su juniori Hajduka izgubili u finalu Lige prvaka za mlade. Prlja je objavio fotografiju fritula uz poruku "Neka se momci naviknu" i razbjesnio mnoge, a sada je u njegovu obranu stao riječki glazbenik Dražen Turina Šajeta (51). On se na svom Twitteru osvrnuo na cijelu situaciju.

"Tek sam sad skužio što je rekao Prlja pa se digla frka, o Bože kako smo postali osjetljivi, grozno… Mi na Kvarneru ne bismo ni trepnuli na to…", napisao je Šajeta.

Prlja je spornu objavu na svom profilu objavio nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka. Njome je razbjesnio brojne obožavatelje splitskog kluba iako u objavi nije spomenuo ni Hajduk ni Ligu prvaka. Nakon što su ga zasuli negativnim komentarima, glazbenik se javno ispričao svima koje je njegova objava uvrijedila. 

"Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga. Ovim putem molim sve koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži", napisao je Prlja.

"Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete jer ovo što pišem, pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjeno. Također, želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću. Isprika ostalim članovima zbog toga", zaključio je član riječke skupine Let 3 koja će nas uskoro predstavljati na Euroviziji u Liverpoolu. 

Podsjetimo, Prlju su brojni korisnici Twittera napali nakon komentara o juniorima Hajduka. Jedan twitteraš mu je poručio: "Tvoj život je jadan kad se možeš rugati djeci kad im je najteže. To samo sociopat i psihopat može, jer nemam nimalo sažaljenja za djecu koja plaču pred cijelim svijetom. Nijedne riječi podrške od tebe. Samo mržnja. Jadan li si."
Odgovorio je Prlja na neke od ovakvih komentara i poručio je jednom komentatoru:  "Iskreno, meni dop**dilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav" naglasio je Prlja.  Nakon ove objave i komentara koji su se zaredali ispod nje Prlja je objavio na Twitteru: "I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima."

Navijači Hajduka nisu bili sretni zbog tih Prljinih objava pa su nastavili pisati o tome što misle o njegovu stavu.

"Jok eto tribali su ti dati titulu velikog gospodina nakon ruganja dici. Vrati ružu u š..ak pošto očito kroz njega progovaraš",  "Jednak broj titula kao tvoj klub. Prodanoviću, kompleksi su zaj...na stvar. Nemaš ti nikakve veze sa Rijekom, osim što živiš na njihovoj grbači. Ionako ti je još jedino ostalo Zvijezde pjevaju i Eurosong i da par koncerata koje financiraju općine, uglavnom SDP-ove", bili su neki od komentara ispod Prljine objave da je dobio titulu Smrad riječki. Bilo je i pojedinaca koji su stali u njegovu obranu i njegove objave tumače na nešto drukčiji način.

"Šok i vjeverica! I onda na zezanciju ajmo mržnjom i uvredama. Kao vrijeđa dicu? Možeš mislit! Momci su odavno nogometno punoljetni, vidi se po vokabularu u tunelu i naravno po fenomenalnom rezultatu. Loptu na zemlju. Prlja nikog nije vrijeđao čista navijačka zezancija! Mosa bavlju!" napisao je jedan korisnik.

26.01.2018., Rijeka - Clan grupe Let 3 Zoran Prodanovic Prlja. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

VIDEO Zbog Paradžiković djelatnica aviokompanije pozvala osiguranje: 'Bili smo umorni i nervozni'

Komentara 8

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:54 26.04.2023.

A kako ste se u tolerantnoj Rijeci obrušili na tadašnju predsjednicu kad se dotakla NK Rijeke..... Tolerancija na najjače.

KR
kronika20
09:56 26.04.2023.

Prije više od 30 godina batifjaka je na plesnoj terasi jednog hotela na Slatini Opatije rekao šajeti da je šarlatan glazbe i nije se prevario.

Avatar Zeko
Zeko
12:26 26.04.2023.

Hajduk i Muhameda nikada ne spominjite u lošem kontekstu možete loše završiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije