Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedan u nizu

Sandi Cenov na meti prevaranata: Hakirali mu profil, on o svemu obavijestio pratitelje

Zagreb: Aleksandar Sandi Cenov u svom kvartu na Britancu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
20.07.2022.
u 17:15

Sličnu situaciju prolazi i bivša manekenka Helena Šopar Zadro kojoj je hakiran Instagram profil njezinog modnog brenda koji je pokrenula sa sestrom Tamarom Šopar Rebić.

Glazbenik Sandi Cenov (54) još je jedan u nizu poznatih osoba kojima je hakiran profil na društvenim mrežama. Pjevač je o svemu pratitelje izvijestio na Intagram profilu jer mu je hakiran onaj na Facebooku.

- Hakiran mi je profil na Facebooku pa eto... Nadam se da sam uspio spasiti Instagram! - napisao je pjevač na Insta Storyju. 

Foto: Screenshot

U zadnje vrijeme poznate osobe u Hrvatskoj na meti su hakera koji im blokiraju računa na Facebooku i Instagramu i često traže novac kako bi im profil opet bio aktivan. Ova situacija dogodila se prije nekoliko dana i dizajneru Ivici Skoki kojem su hakeri napali profil na Facebooku i kojem ne može pristupiti.

Sličnu situaciju prolazi i bivša manekenka Helena Šopar Zadro kojoj je hakiran Instagram profil njezinog modnog brenda koji je pokrenula sa sestrom Tamarom Šopar Rebić. Brojni su se još našli u sličnoj situaciji: novinarka Ivana Paradžiković, glumica Kristina Krepela, chef Mate Janković..

VIDEO>>Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat', Woody Harrelson uživaju na jahti kod Dubrovnika!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar urokljivooko
urokljivooko
18:14 20.07.2022.

Srce mi krvari za svima vama i vašim "životnim djelima" na internetu 🤥 Da je sreće da vas sve skine od tamo pa da odahnemo i ovamo gdje se 50% sadržaja odnosi na vaše glupave objave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije