Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna mama

Sandra Bagarić pokazala zgodnog sina! Operna diva objavila obiteljske fotografije te otkrila koji veliki dan su slavili

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/RTL
1/13
01.09.2022.
u 12:00

Operna diva je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa sinom Lovrom s proslave njegovog 18. rođendana te mu uputila prigodnu poruku.

Operna pjevačica Sandra Bagarić (48) na svojim je društvenim mrežama otkrila da je prije nekoliko dana u njezinu stanu bilo svečano i veselo. Naime, njen stariji sin Lovro kojeg ima sa suprugom, poznatim pijanistom Darkom Domitrovićem (58), postao je punoljetan. Ponosna mama svijetu je pokazala djelić slavlja te sinu uputila prigodnu čestitku. 

- Sine sretan ti 18. rođendan. Sretno koračaj u svijetu odraslih, nek su oko tebe uvijek dobri ljudi, a mama i tata će uvijek biti uz tebe - poručila je na svom Facebook profilu, a u komentarima brojni pratitelji uputili su mu lijepe želje.

Podsjetimo, Sandra i njezin suprug, mogu se pohvaliti brakom dugim 25 godina, a jednom prilikom je operna diva otkrila kako su se upoznali. Naime, Sandra je studirala na zagrebačkoj Akademiji, a Darko joj je bio profesor.

- Ja to računam od onog trenutka kad smo se ugledali, kad smo prohodali, a to je bilo 92. godina, u sobi broj 13 na Muzičkoj akademiji gdje smo i sada. Ja sam znala da je to to, ja sam njega ugledala i rekla ovom čovjeku ću roditi djecu. Moj otac je meni rekao kad smo mi došli iz Sarajeva, nemoj molim te kaže kući da mi dovedeš baletana ili muzičara, i ja kažem ćaća, evo ga, nije baletan, pijanista je - ispričala je Sandra za RTL Exkluziv ranije. 

Par je dvije godine skrivao svoju vezu, a podršku su im davali drugi studenti kojima je Darko predavao. Operna diva je nakon pet i pol godina veze bila ta koja je zaprosila svog današnjeg supruga.

- Naš kum Lovro, bili smo na Pagu, i ona iz čista mira kleknula, zaprosila me i on je uslikao - opisao je Darko jednom taj trenutak.

 - Lijepo se okrenuti iza sebe i vidjeti da imaš neku povijest! Ali izazova ima apsolutno svuda, pa mi smo se jedno par puta htjeli razvesti. Ali smo se onda još slađe pomirili i sve to zaboravili, pa zato svađe služe - naglasila je pjevačica. Dodajmo da par uz sina Lovru ima i sina Marka.

VIDEO Najomraženiji lik na internetu, Andrew Tate, ljetuje s Hrvaticama: Naša influencerica pokazala kako provode dane

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:50 01.09.2022.

Sedmodnevno policijsko ispitivanje opasnog zločinca na tajnoj lokaciji MUP-a uopće nije dalo ploda. Sve su pokušali. Terorist samo šuti . Nijem poput ribe. Gleda u zid ispred sebe. A vrijeme istječe.Tada se inspektor Petrović zadere : "Sandraaa uđi !! Ispričaj malo o sebi ". Terorist grčevito počne plakati, udarati glavom o stol i preklinjati : "Neeeeeee, samo to ne. Ne. Neeeee . Priznajem sve." ......................Inspektor Petrović zadovoljno počeše bradu i zapali cigaretu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije