NA KORČULI

Severina se pohvalila fotkama s legendarnom pjevačicom, pa joj posvetila i emotivnu objavu: 'Ona je žena s dušom!'

Foto: Instagram
1/16
09.08.2024.
u 22:00

Severina je otkrila da je otišla na koncert Jasne Zlokić koji je održan na Korčuli.

Glazbenica Severina na svojim se društvenim mrežama pohvalila odlaskom na koncert i druženjem s kolegicom. Naime, Severina je otkrila da je otišla na koncert Jasne Zlokić koji je održan na Korčuli. Severina je našoj legendarnoj pjevačici posvetila i emotivnu objavu. ''Vela Luka na Korčuli je rodila dvoje najboljih: jednog i jedinog Olivera, ali i jednu i jedinu Jasnu Zlokić. Ljubav prema njoj se rodila u vrijeme kad smo slušali interprete koji bi nas svojim glasom odveli direktno u riznicu prekrasnih stihova i nota, koje su oživljavali njihovi glasovi. Da ne pišem o njenom glasu i boji glasa, koji je savršen, ona je žena s dušom, čija duhovitost prerasta u vrhunsko pjevanje sa stand up komedijom. Ne želeći, duhovitost sama izbija iz nje, takav se jednostavno rodiš'', napisala je.
Otkrila je u objavi i nekoliko detalja iz prošlosti. Naime, njezinu pjesmu ''Povedi me'' Severina je otpjevala kao dijete.

''Bilo je to na Glasu Kaštela (sladak izbor pjesme za dijete od 12 godina), ali bezuspješno u izvođenju, jer Zlokićka je jedna. Jedna od najvećih pjevačica ovih prostora. ''Skitnica'' nam je bila himna, jer napokon žena pjeva ''Ja sam skitnica, ne drži me mjesto...'' Vrlo feministički za ono doba. Hvala za naša druženja, sjećanje, ljubav i hvala što te imamo. Koncert godine!'', zaključila je Severina na Instagramu te dodala da ju je tijekom koncerta Zlokić i nasmijala i rasplakala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo,  Severina je nedavno otkrila kako uživa na otočiću Vrniku kraj Korčule. Pozirala je u badiću sa šeširom na glavi. "Šešir tijelo čuva", napisala je pjevačica te dobila brojne komplimente. "Zato nema struje u Dalmaciji", "Evo zašto je cijeli internet u svijetu pao", "Savršeno izgledaš", "Svi vatrogasci hitno u Vrnik", neki su od komentara pratitelja ispod Severinine objave.

Severina se prije toga javila s iste destinacije, a društvo joj je pravio sin Aleksandar. Splićanka je već podijelila nekoliko fotografija s ovog bajkovitog bisera Jadrana, a onda je obožavatelje počastila objavom u društvu dvojice hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Luke Modrića i Matea Kovačića. Nogometaši su spremno pozirali s pjevačicom i malenim Aleksandrom te su zajedničke slike ubrzo osvanule na Instagramu:

VEZANI ČLANCI:

- Dečki koji nas, osim na terenu, usrećuju svojom pojavom i van njega... Hvala, Luka i Mateo - napisala je Severina u opisu galerije fotografija nastale ispred jednog vrničkog restorana koji je posljednjih godina omiljena destinacija brojnih poznatih, pa tako i 52-godišnje glazbenice.

U komentarima objave ubrzo su se javili oduševljeni pratitelji: - "Imali su dečki sreće da su tebe i Alexa uhvatili za fotku", "Moćna ekipa", "Dobrodošli u klub", "Moji najdraži Hrvati - Seve, Luka i Mateo", "Legende", "Predivni svi", "Kako je sretan maleni" - neke su od reakcija na najnovije fotografije. 

 

VIDEO Ovo je pozadina otkazivanja koncerata Tylor Swift

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
22:22 09.08.2024.

Nema dana bez kojićevanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije