otkazuje nastupe

Shakira i Gerard Pique očekuju drugo dijete?

shakira
Foto: Instagram
1/6
19.12.2013.
u 13:02

Nakon što je odbila poziv da nastupi na čileanskom Viña del Mar Festivalu u veljači iduće godine, pojavile su se glasine da je Shakira ponovno trudna

Nakon što je odbila poziv da nastupi na čileanskom Viña del Mar Festivalu u veljači iduće godine, pojavile su se glasine da je Shakira ponovno trudna.

U prvoj trudnoći kolumbijska je pjevačica također odbijala pozive za koncerte i razna gostovanja, a dodatnu sumnju pobudila je i široka odjeća koju pjevačica u posljednje vrijeme odijeva u javnosti.

Činjenica da je odbila nastupiti na jednom od najprestižnijih festivala Latinske Amerike pobudila je sumnju da se nešto događa.

Iako o samoj trudnoći Shakira i njezin zaručnik, nogometaš Gerard Pique nisu u javnosti još govorili, pjevačica je nedavno izrazila želju da ima još djece.

– Definitivno želimo još djece. Samo je pitanje organizacije vremena. Nasreću, puno se smijem jer sam uistinu sretna, uživam u karijeri i dobro se provodim u društvu voljenih – rekla je Shakira.

>>Zlobnicima zatvorila usta novim obiteljskim fotografijama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije