Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUVA NA PLAFONU

Sinjski kantautor Bobo predstavlja novi spot o bliskom susretu čovjeka i insekta

Bobo Knežević
Foto: Promo
1/3
02.07.2024.
u 10:30

Nakon emotivne balade "Zalazak sunca u predgrađu" i aktualnog singla "Male zelene tablete", "Muva na plafonu"  predstavlja treći spot s albuma "Noćni taxi".

S aktualnog albuma "Noćni taxi" Bobo Knežević objavljuje još jedan spot zanimljivog naziva "Muva na plafonu".

Spot u režiji Dinka Doringa govori o bliskom susretu čovjeka i insekta, te o njihovoj međusobnoj interakciji koja kulminira u ljetnom periodu kada poplava kukaca zajedno s nesnosnim vrućinama dostiže svoj vrhunac. Sam singl je sniman u studiju "Sviranka" kod producenta i multiinstrumentalista Marka Firsta dok scenarij za spot potpisuje sam Bobo.

Nakon emotivne balade "Zalazak sunca u predgrađu" i aktualnog singla "Male zelene tablete", "Muva na plafonu"  predstavlja treći spot s albuma "Noćni taxi".

VEZANI ČLANCI: 



"Pjesma i spot su snimljeni u pozitivnom ozračju čime sam posebno zadovoljan, a dodatno zadovoljstvo pruža i činjenica da spot objavljujemo u ljetnom periodu", ističe Bobo.

Baby Lasagna na rođendanu Večernjeg lista: 'Vašeg glavnog urednika sam imao na ispitu na fakultetu'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije