Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši kandidati

Sjećate li se Nikoline i Stjepana? Među prvima su vezu okrunili brakom nakon 'Ljubav je na selu'

Foto: RTL
1/3
04.07.2024.
u 15:53

Zamalo su ih razdvojile vjerske razlike, no Stjepan je ubrzo shvatio da je Nikolina ljubav njegovog života i 2012. su vezu okrunili brakom. Danas su roditelji troje djece, a mi smo se prisjetili teksta koji smo pisali 2012, godine, nakon što su se Nikolina i Stjepan vjenčali.

Jedan od prvih parova koje je spojio show 'Ljubav je na selu' bili su Stjepan i Nikolina Pavlić. Oni su se upoznali u trećoj sezoni koja je prikazana 2011, godine. Zamalo su ih razdvojile vjerske razlike, no Stjepan je ubrzo shvatio da je Nikolina ljubav njegovog života i 2012. su vezu okrunili brakom. Danas su još uvijek u sretnom braku i roditelji su troje djece, a mi smo se prisjetili teksta koji smo pisali 2012, godine, nakon što su se Nikolina i Stjepan vjenčali. Tekst koji je izvorno objavljen 18.09.2012. prenosimo u cijelosti.

Iako nije imao snage prenijeti je preko kućnog praga, Stjepan Pavlić svoju je Nikolinu podigao do zvijezda kad ju je prošloga petka učinio svojom suprugom. U Starome gradu u Sisku u Gradskoj vijećnici, dvoje zaljubljenih koji su se upoznali u lanjskoj, trećoj sezoni RTL-ova showa \"Ljubav je na selu\", svoju priču s ekrana okrunili su brakom.

– Pet dana nisam spavala. Radila sam kolače, organizirala vjenčanje, ali sad znam zbog čega sam se mučila – ushićeno prepričava Nikolina djevojačkog prezimena Bunčić.

Nakon višednevnih obveza u bračnu luku uplovila je opušteno, plešući do šest ujutro sa 170 uzvanika među kojima su bili i ostali kandidati iz emisije te voditeljica Marijana Batinić.

– Sretna sam, spojila sam ih i pratila od početka veze. Pomogla sam im da razriješe razmirice koje su imali. Nadišli su sve i vjenčali se – kaže Batinić. Na svadbu nije došla u pratnji izabranika Mateja Pašalića, nego Stipe Filipovića koji je u RTL-ovu showu također pokušao pronaći svoju sreću. Njemu to nije pošlo za rukom, no Nikolini i Stjepanu jest.
Njihova ljubavna priča počela je tajno, na početku snimanja emisije.

VEZANI ČLANCI:

– Na prvom spoju rekao mi je: "Ti ideš sa mnom." Čim je snimanje završilo, došao je u kafić u kojem sam radila i otad smo bili u vezi, no šutjeli smo da ne uništimo show. Kad su ga druge cure zavodile, on je već odavno bio moj – ponosno će 33-godišnjakinja. Svom Pepi, kako ga od milja zove, preselila se još u travnju i u njegovu si je domu sagradila mirnu luku. Sa svekrvom i šogoricom, kaže, odlično se složila, iako im miraz u kuću nije donijela.

Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

1/119

– Darovala sam im nešto drugo. Naime, Stjepan mi je htio kupiti zaručnički prsten, ali sam mu rekla da je bolje da za taj novac sagradimo ostavu koja im je trebala – objašnjava N. Pavlić. Osim simbola zaruka odrekla se i medenog mjeseca.

– Nama je svaki dan medeni mjesec. Kad rodim, vjenčat ćemo se u crkvi pa možda tad otputujemo – iskreno će mladenka koja je život u Karlovcu zamijenila ljubavnim gnijezdom u Gredi pokraj Siska.
– Već sam se navikla na njihova jela, ali ipak najviše kuham juhe jer ih Stjepan najviše voli – kaže Nikolina.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije