jelena ristić

Skromna zaručnica Novaka Đokovića vozi se javnim prijevozom

jelena ristić
Foto: Miley Cyrus/Twitter
20.11.2013.
u 20:04

Zaručnica Novaka Đokovića Jelena Ristić trenutačno boravi u svom rodnom Beogradu, a svaki slobodan trenutak koristi za odmor

Zaručnica Novaka Đokovića Jelena Ristić trenutačno boravi u svom rodnom Beogradu, a svaki slobodan trenutak koristi za odmor. Budući da joj se nigdje ne žuri, Jelena se vozi javnim prijevozom, iako je zaručnica jednog od najvećih svjetskih tenisača.

Na svom Twitteru objavila je fotografiju ljubaznog kontrolora s linije 41. – Baš sam se oduševila – zaključila je lijepa Ristić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:25 20.11.2013.

Ne vozi se ona autobusom iz skromnosti, nego zato sto voznja u Beogradu je totalno ludilo. Gore nego u NY.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije