vruće fotke

Slavna glumica pozirala u badiću. Pratitelji: 'Izgledati ovako s 56 bi trebalo biti ilegalno'

Foto: Instagram
1/8
26.04.2023.
u 07:45

Salma Hayek je objavila fotografiju u žutom kupaćem kostimu i pokazala kako uživa u moru. Glumicu na Instagramu prati 23,5 milijuna ljudi, a mnogi od njih zasuli su je komplimentima.

Holivudska glumica Salma Hayek nadavano je proslavila 56. rođendan, a mnogi se slažu kako izgleda bolje nego ikad, a obožavatelje je očarala novim izdanjem.  Salma je objavila fotografiju u žutom kupaćem kostimu i pokazala kako uživa u moru. 
- Svaki put kad trebam obnovu, okupam se u oceanu - napisala je glumica koju na Instagramu prati 23,5 milijuna ljudi. 

Glumicu su pratitelji zasuli komplimentima. 

- Izgledati ovako s 56 bi trebalo biti ilegalno - jedan je od komentara pratitelja, dok su drugi pisali kako odlično izgleda. 

 

Salma je otkrila kako ne namjerava prestati dijeliti svoje fotografije u bikiniju jer se nakon toga osjeća oslobađajuće.

-Drago mi je da sam objavila puno fotki, nije me sram jer je to bio prvi tjedan godišnjeg odmora- ispričala je Hayek u razgovoru za Entertainment Tonight te otkrila što je napravila kako bi uspjela ući u bikini.

Glumica je nedavno progovorila i o životnim navikama i o borbi sa skidanjem viška kilograma za potrebe snimanja filma "House of Gucci" u kojem također glumi i Lady Gaga, a interes za filmom je ogroman.


- Skinula sam jako malo. Jako ih brzo prikupite, ali toliko je vremena potrebno da ih izgubite. Uzimajući u obzir sve napravljene kilometraže i pritisak, moje je tijelo nevjerojatno ravnodušno. Ne smatram se nekom super zgodnom ženom, ali znam da mi ne ide loše u ovim godinama- rekla je glumica te naglasila kako to pripisuje meditaciji.

VIDEO Ivana Paradžiković šokirana onim što je vidjela u Americi: 'Najgore od svijeta'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije