Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sir michael caine

Slavni glumac potvrdio da ipak odlazi u mirovinu: 'Stalno govorim da ću se povući. Pa sad jesam'

Foto: Profimedia
1/7
14.10.2023.
u 22:00

Glumac nagrađen Oscarom, Zlatnim globusom i Baftom ima opsežnu filmografiju, uključujući klasične filmove u rasponu od Zulua i Talijanskog posla do novijih franšiza Interstellar i Vitez tame, uz Christiana Balea. Pojavio se u više od 160 filmova tijekom karijere koja traje sedam desetljeća.

Britanski glumac veteran Sir Michael Caine potvrdio je da se povukao iz glume nakon izlaska svog posljednjeg filma.

“Stalno govorim da ću se povući. Pa sad jesam”, rekao je Sir Michael (90) za BBC.

Glumac nagrađen Oscarom, Zlatnim globusom i Baftom ima opsežnu filmografiju, uključujući klasične filmove u rasponu od Zulua i Talijanskog posla do novijih franšiza Interstellar i Vitez tame, uz Christiana Balea. Pojavio se u više od 160 filmova tijekom karijere koja traje sedam desetljeća.

U svom posljednjem filmu, The Great Escaper, koji je objavljen 6. listopada, glumi stvarnog veterana Drugog svjetskog rata Bernieja Jordana koji je pobjegao iz staračkog doma kako bi prisustvovao proslavi Dana D u Francuskoj.

(left to right) Brennan Reece, Victor Oshin, Will Fletcher, Danielle Vitalis, Oliver Parker, Michael Caine, John Standing, Laura Marcus, Elliot Norman and William Ivory attend the world premiere of The Great Escaper at BFI Southbank, London. Picture date: Wednesday September 20, 2023. Photo: Ian West/PRESS ASSOCIATION
Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION

“Jedine uloge koje sada mogu dobiti su 90-godišnji muškarci", rekao je za BBC Radio 4.

Sir Michael je rekao da je tri puta odbio film prije nego što je prihvatio ulogu jer se smatrao umirovljenim.

VEZANI ČLANCI:

Idući mjesec trebao bi izaći Sir Michaelov roman "Deadly Game". Roman prati pustolovine inspektora Harryja Taylora, detektiva koji ne poštuje birokraciju i političku reputaciju.

“Već godinama imam ambiciju da napišem triler. To je žanr koji najviše volim čitati i stvarno sam dobio inspiraciju od rada na Deadly Game i ponovnog udruživanja s Hodderom da ga objavim", dodao je.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:30 14.10.2023.

Michael Cane je legenda. Doduše sada ne izgleda kao kada je snimio film ZULU 1964te godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije