Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATTEO BOCELLI

Slavni talijanski glazbenik za šest dana nastupa u Opatiji: 'Veselim se prekrasnoj večeri'

Matteo Bocelli
Foto: Promo
1/3
26.06.2024.
u 13:47

Matteo Bocelli nastupit će na opatijskoj Ljetnoj pozornici 2. srpnja u sklopu turneje “A night with Matteo”

Matteo Bocelli, koji se prvi put predstavio publici 2018. duetom sa svojim slavnim ocem, “Fall on me”, dolazi u Opatiju 2. srpnja gdje će na Ljetnoj pozornici u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija po prvi put nastupiti u Hrvatskoj.

“Iskreno se veselim prekrasnoj večeri koju ćemo 2. srpnja zajedno provesti na Ljetnoj pozornici Opatija. Zahvaljujem Star produkciji i Festivalu Opatija koji su zaslužni za moj prvi nastup u Hrvatskoj. Vidimo se uskoro!” – izjavio je Matteo Bocelli uoči koncerta u Opatiji.

Tek je 2020. objavio svoj prvi singl, prekrasnu ljubavnu pjesmu „Solo“, koja spaja elemente klasične arije s pop melodijom i pop izričajem i odmah privukao veliku pažnju svojim talentom. Prošle je godine napokon objavio svoj prvi, dugoočekivani, samostalni album, jednostavnog naziva ‘Matteo’ koji mu je otvorio vrata svjetskih pozornica pa su uslijedili koncerti diljem Sjedinjenih Država, Australije i Europe, a Matteo je prerastao u pravu aktualnu zvijezdu.

„Veseli nas još jedna uspješna suradnja s Festivalom Opatija. Koncert Mattea Bocellija na Ljetnoj pozornici bit će sigurno pravi ljetni glazbeni doživljaj. Raduje nas što će domaća publika, ali i posjetitelji u Opatiji, imati priliku uživati u zaista sjajnom koncertu“, izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator koncerta.

Matteo, koji se od ranog djetinjstva glazbeno obrazovao, a pjevanje i klavir diplomirao je na prestižnom Glazbenom konzervatoriju u Lucci, svojim ugodnim i osebujnim vokalom spaja različite žanrove, krećući se s lakoćom od klasične glazbe preko ugodnog talijanskog baršunastog popa, do izvedbi poznatih svjetskih hitova.

VEZANI ČLANCI: 

„Posebno mi je drago što imamo priliku, kao nacionalnu ekskluzivu, na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 2. srpnja 2024. godine, organizirati i predstaviti našoj publici aktualnu svjetsku zvijezdu Mattea Bocellija! Izniman talent koji oduševljava širom svijeta sada napokon po prvi put u Hrvatskoj, i to u divnoj Opatiji. Pozivam sve neka dođu na Ljetnu pozornicu i s nama uživaju u ovoj nezaboravnoj glazbenoj večeri“ - naveo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Ulaz na Ljetnu pozornicu otvara se u 20.00 sati, a početak koncerta je u 21.00.

Ne propustite ovu priliku, priuštite si vrhunski glazbeni doživljaj pod opatijskim ljetnim nebom i nabavite svoje ulaznice u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni već od 39,00 eura.

VIDEO: Vatreni se gledaju na INmusic festivalu

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije