zanosna glumica

Sofia Vergara oduševila fotografijom u badiću, pratitelji oduševljeni: 'Kako joj ovo uspijeva?'

Foto: Instagram
1/20
12.07.2023.
u 21:00

Sofia Vergara na svojim društvenim mrežama često objavljuje različite fotografije kojima oduševljava pratitelje, a sada je došla i do brojke od 30 milijuna pratitelja. Taj uspjeh je Sofia odlučila i proslaviti i to na način koji se njezinim pratiteljima posebno svidio.

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice i zvijezda serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara (50) na svojim društvenim mrežama često objavljuje različite fotografije kojima oduševljava pratitelje, a sada je došla i do brojke od 30 milijuna pratitelja. Taj uspjeh je Sofia odlučila i proslaviti i to na način koji se njezinim pratiteljima posebno svidio. Vergara je uz fotografiju u badiću napisala zahvalu.

- 30.000.000 pratitelja!! Hvala vam svima! Hvala što ste uvijek tu za mene! Hvala što me uvijek podržavate u svemu što radim!! Poljupci iz Italije - napisala je 50-godišnja Sofia uz fotografiju na kojoj je naglasila svoju besprijekornu liniju.

"Ova žena je nedavno navršila 25 godina?", "Stvarno, Sofia, što ti jedeš?", "Kako joj ovo uspijeva?", "Ova žena trebala bi biti na zastavi Kolumbije", "Bez imalo sumnje, najljepša žena u svemiru", "Savršena", "Broj jedan u svijetu", "Kraljica Instagrama", neki su od komentara koje je dobila od pratitelja.

Inače, Vergara je slične objave dijelila i ranije, a svojim tijelom često oduševi pratitelje. Tako je jednom prilikom objavila fotografiju na kojoj je pozirala ispred ogledala u crnom bikiniju te s raspuštenom kosom. Od dodataka je tada imala narukvicu. "Izgledaš nevjerojatno", "Woow", "Moji sinovi misle da imaš 20 godina", "Oprosti, koliko godina imaš", "Stariš li uopće", samo su neki od komplimenta obožavatelja koji su tada bili u komentarima.

VEZANI ČLANCI

 

Dodajmo da je zgodnu Kolumbijku proslavila uloga Glorije Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelji', nakon čega je još veću popularnost stekla kao članica žirija svjetski poznatog showa 'America's Got Talent'. Zvijezda je i na Instagramu gdje je prati skoro 30 milijuna fanova koji  masovno dijele komplimente njenoj vitkoj liniji i preplanulom tenu. I njezin suprug bavi se glumom, a mnogi ga pamte po ulozi u filmu 'Magic Mike'. 

Sofia ne skriva ni kako je rezultat njezine linije marljivo vježbanje, a upravo zbog rada i truda često se voli pohvaliti svojim rezultatima. 

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Komentara 1

WA
wannabenovinari
23:01 12.07.2023.

Sređena fotka. Uživo se itekako vidi 50 godina. Nemojmo se lagati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije