Zadnja klapa Loze

Špiri Guberini ispunjena je želja: bio je na vlastitom pokopu

Spiro Guberina
Goran Jakus/PIXSELL
17.10.2011.
u 17:36

Glumci su seriju Loza mjesecima snimali na otoku Zlarinu. Mještani su platili misu kako bi serija doživjela drugu sezonu, a glumci im opet došli. Špiro u seriji umire prvi put u više od pola stoljeća karijere.

Špiro Guberina (78) sinoć je do sitnih sati tulumario u zagrebačkom klubu Jabuci sa Žarkom Radićem, Ksenijom Pajić, Nadom Gaćešić-Livaković i Leonom Paraminski.

– Navikao sam dugo biti budan, a druženje s mladima odlično djeluje na moje zdravlje – kaže Guberina.

Glumci su slavili zadnju klapu serije “Loza”. Mjesecima su snimali na otoku Zlarinu, čiju su mještani platili misu kako bi serija doživjela drugu sezonu i glumci im opet došli. Špiro u seriji umire prvi put u više od pola stoljeća karijere.

– Bolje da to čovjek odradi dok je još živ – našalio se glumac.

Od produkcije je tražio da dođe vidjeti svoj pokop i svidjelo mu se što je vidio na setu.

– Svi kolege su došli – kaže Guberina.

Leoni Paraminski drago je što je imala mnogo zajedničkih scena s Guberinom.

– Sa Špirom je stvarno lijepo glumiti – rekla je glumica.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar puky
puky
19:39 17.10.2011.

... sam\' ti špiro crtaj vraga na zidu ... strava ...

SR
s☺r@n
20:36 17.10.2011.

Spyro. Kako je reka ono!? šporka mizerija ahaha.

BO
bomba
21:16 17.10.2011.

nešto gledam i razmišljam. Špiro i njegove kolege što starije što generaciski ili nešto malo mlađe nemaju repova u tisku i nisu ga ni imali. Ja njih poznam samo po dobroj glumi. Današnje glumce sve više poznamo po tisku a slabije po dobrim ulogama i glumi. zar to nije žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije