Nedjeljom u 2

Stanković je nakon ove najave izazvao brojne komentare: Uf, znatiželjna sam koji su kriteriji za domoljublje

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
29.11.2022.
u 12:45

Aleksandar Stanković nije otkrio koja osoba mu je gost i samo je napisao sljedeću najavu: "Jedina istinska domoljubna stranka u Hrvatskoj".

Urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković na Facebooku je stavio najavu sljedećeg gosta svoje emisije i napisao je: "Jedina istinska domoljubna stranka u Hrvatskoj", 4.12. - Nedjeljom u 2. Najava je zaintrigirala njegove pratitelje na ovoj društvenoj mreži i ubrzo su osvanuli brojni komentari gledatelja na temu domoljublja i političkih stranaka u Hrvatskoj. 

- Jedna tako plemenita riječ kao što je domoljublje, toliko je prostituirana u našoj zemlji da odlučujem ove nedjelje ne kvariti si ručak pretjeranim lučenjem želučane kiseline. Istinsko domoljublje je u koliziji sa pojmom stranka jer stranka znači politika a politika se brine samo za sebe i zbog toga postoji. Uff,fest sam znatiželjna koji su kriteriji za domoljublje. Što je to domoljublje? Stajati sa rukom na prsima dok svira himna i busati se u prsa ja sam veliki, veći od svih drugih?  Je li domoljub čovjek, koji voli poštuje svoju zemlju, plaća porez, režije, odvaja humanitarno koju kunu za nemoćne, čovjek koji se nije ogriješio o zakone RH?? Ili je domoljub koji je sve navedeno i položio je žrtvu za obranu RH? Ili su domoljubi političke stranke koje financiraju svi navedeni prije?nemojte mi samo o strankama koje mi financiranimo i domoljublju. Istinsko domoljublje postoji samo kao čisti ideal kojemu se može stremiti kao pojmu, kao idealu. To je isključivo u domeni pojedinca, čovjeka, nikako skupine, a kamoli stranke. Postoji li iti jedna domoljubna stranka, a da voli vise domovinu od para? Nema toga kod nas - napisali su u komentarima gledatelji.

Neki su i nagađali o kojoj stranci bi moglo biti riječ pa su napisali da se možda radi o HDZ-u, IDS-u, Domovinskom pokretu....

VIDEO Tko je Hrvatica koja je mamila poglede u Kataru? Željela postati misica, prate je na stotine ljudi

 

Komentara 4

BI
bikica7
16:13 29.11.2022.

Baš me briga koga zove, to smeće ionako ne gledam.

Avatar bokolo
bokolo
18:21 29.11.2022.

Nas KURIR

KI
kiseli
13:56 29.11.2022.

Što je domoljublje? Domoljublje čine ljudi koji vole svoju domovinu. Znači tko Vas to voli kao ljude? Postoji li stranka koja Vas nije demografski uništavala, materijalno i moralno podkradala ,ostavila bez posla, ovršila, ograničavala Vam temeljna ljudska prava i slobode kretanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije