Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Stanković je ovako najavio novog gosta: Sudio je konjokradicama i švercerima duhana

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
26.04.2023.
u 14:47

Stanković će u emisiji "Nedjeljom u 2" sa Ivanom Turudićem razgovarati o lošem stanju u sudstvu te o tome tko sve vrši pritisak na suce i jesu li u tome aktivniji predsjednik, premijer ili saborski zastupnici.

Novi gost u HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u 2" je sudac Visokog kaznenog suda Ivan Turudić kojeg je voditelj i urednik emisije Aleksandar Stanković ovako najavio na Facebooku emisije: "Sudio je konjokradicama i švercerima duhana" kaže naš visoki izvor. ...i što im je presudio? "Nedjeljom u 2" - sudac Ivan Turudić. 

Sredinom travnja ovaj sudac Visokog kaznenog suda je gostujući na N1 televiziji, komentirao redovite kritike koje predsjednik Republike Zoran Milanović upućuje pravosuđu, ali i pojedinim sucima. Turudić je ocijenio da pritisaka na pravosuđe ima i od strane predsjednika, premijera i drugih visokih dužnosnika te dodao da najviše pritisaka dolazi od ''notornog Milanovića''. Turudić je, između ostaloga, ocijenio da si Milanović ''uzima za pravo komentirati sve, od stanja u sudstvu do klimatskih promjena''.

 

 

O ovoj temi će Turudić razgovarati sa Stankovićem, a govorit će o lošem stanju u sudstvu te o tome tko sve vrši pritisak na suce i jesu li u tome aktivniji predsjednik, premijer ili saborski zastupnici. Pitanja gostu gledatelji mogu postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donose u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. Emisija "Nedjeljom u 2" prikazuje se već 23 sezone, a prošle godine u rujnu Stanković nam je u intervju ispričao je li ikada osjetio zasićenje u ova dva desetljeća koliko vodi i uređuje ovaj talk show.

- Zvuči puno, slažem se. Uvijek sam se rukovodio time da treba biti ustrajan u poslu koji radiš i zato sam odbijao ponude da krenem u neke druge izazove. Dobri intervjueri ponekad cijeli život vode jednu emisiju. Ne kažem da će to tako biti sa mnom, ali za sada me još uvijek u ovom poslu drži izazov da razgovaram s ljudima. Pred svaku emisiju imam tremu. Svaki gost mi je na neki način radost. Kada to tako više ne bude, morat ću otići. Da, osjetim zasićenje poneki put, ali onda dođe sljedeća emisija, novi gost koji još nikada nije bio i sve s leptirićima u trbuhu kreće iznova - rekao je Aleksandar Stanković.

VIDEO Najpoznatija vozačica ZET-a objavila da se udaje: 'Jako sam sretna i uzbuđena'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije