Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Stanković otkrio tko mu je novi gost. Gledatelji: 'Ovo je onaj koji je prijetio da će se odseliti iz države'

Foto: HRT screenshot
1/10
03.11.2022.
u 19:40

Stanković je na Facebooku objavio da mu u goste dolazi Hrvoje Prpić, a u sljedećoj objavi upitao pratitelje što bi bilo najbolje učiniti kada za 12 godina u Europskoj Uniji neće biti moguće kupiti dizelaša ili benzinca.

Aleksandar Stanković (52), voditelj i urednik HRT-ove emisije 'Nedjeljom u 2', na službenoj Facebook stranici emisije najavio je gosta koja mu u emisiju stiže ovaj tjedan. 

 

"Hrvoje Prpić u ulozi života! Zašto je električni auto bolji od benzinca i dizela?" napisao je Stanković na Facebooku, a u sljedećoj objavi upitao pratitelje što bi bilo najbolje učiniti kada za 12 godina u Europskoj Uniji neće biti moguće kupiti dizelaša ili benzinca. 

"Za 12 godina u EU (pa i u Hrvatskoj naravno)  NEĆE biti moguće kupiti dizelaša, ili benzinca.  Kada je već tako što nam je činiti? Treba li hrvatska Vlada postupiti poput portugalske i :
1.  ukinuti  PDV-a u punom iznosu na električne aute? 
2. ukinuti porez na cestovna motorna vozila za el.aute? 
3. ukinuti cestarine za vozila s nula posto emisije CO2.?
...ili izaći iz EU jer dizel je dizel?" napisao je. 

 

Poduzetnik Hrvoje Prpić inače, jedan je od osnivača mreže investitora CRANE, te HG Spota. Gledatelji su prepoznali gosta, a jedan od komentara bio je i: "Ovo je onaj koji je prijetio da će se odseliti iz države'.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Prpić je, naime, 2016. godine  objavio ovaj status na svom Facebook profilu: "Evo to je to, prestajem s radom u Hrvatskoj. Ovo što imam ovdje to ću polako rasprodati i svaka nova firma koju ću otvarati, otvorit ću je vani. Svakog investitora ću savjetovati da ne ulaže u Hrvatsku, a sve to ću zahvaliti g. Liniću“, napisao je Prpić, tada vlasnik tvrtke Trillenium nakon što je porezna inspekcija račune njegovog dizajnera proglasila neispravnima jer na njima nije bio naveden JMBG. 

Inače, Stankovića gledatelji osim u emisiji 'Nedjeljom u 2' mogu gledati i u novoj sezoni serijala 'Vjetar u kosi' koji se emitira trenutno na HRT-u. U četvrtoj sezoni putopisne serije Stanković je posjetio Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru i na 2700 km dugom putu razgovarao s više od 40 sugovornika.  U 6 epizoda prikazao je i neke od najljepših destinacija u susjednim zemljama, divlje konje iznad Livna, Prološko jezero, proizvodnju sira iz mijeha u Nevesinju. 

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

Komentara 5

VA
vapor
20:39 03.11.2022.

Ne znam koji je ovaj niti pratim Stakovićevu emisiju ali me zaintrigiralo on0: "Prijetio da će odseliti iz države ..." hahahahah, tko kome prijeti da će odseliti ili već, neće? Pa jesmo li se izborili da smo slobodni ljudi kojii imalu mogućnost putovatii, sa vrlo cijenjenim putovnicama, i zaposliti se u EU, USA itd bez ikakvih problema. Sreća ovome, čim god se bavio i čemu god se nadao i bilo kome drugome. Da " prijetio"?''. Komu, čemu?

PR
prajdali100
21:35 03.11.2022.

"Dražesnog" Acu i njegovu emisiju godinama ne gledam tako da mi je svejedno koga zove u emisiju.Čudi me da još Vulina nije zvao.

FJ
franz joseph
22:19 05.11.2022.

Gost je prepotentan tip koji nema dodira sa realnoscu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije