nedjeljom u 2

Stanković zbog dočeka Baby Lasagne odgodio emisiju: 'Danas momak ima primat'

Malmo: Finalna večer Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/20
12.05.2024.
u 12:24

Marko Purišić (28) nakon sinoćnjeg finala i drugog mjesta se vraća kući, a za njega je organiziran doček u Zagrebu od 13:15 sati. Prijenos dočeka bit će i na HTV-ovom Prvom programu te je Stanković zbog toga odgodio svoju emisiju.

Voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković danas je trebao održati 1000. epizodu svog talk-showa. No, pomrsili su mu se planovi, a razlog tome je upravo hrvatski predstavnik i drugoplasirani na Euroviziji, Baby Lasagna. Naime, Marko Purišić (28) nakon sinoćnjeg finala i drugog mjesta se vraća kući, a za njega je organiziran doček u Zagrebu od 13:15 sati. Prijenos dočeka bit će i na HTV-ovom Prvom programu te je Stanković zbog toga odgodio svoju emisiju.

- Danas momak ima primat! Doček Baby Lasagne na Prvom programu HTV-a umjesto Nedjeljom u 2 - napisao je Stanković na Facebooku uz fotku nastupa Baby Lasagne, a u komentarima su ga mnogi podržali. "Zasluženo", "Bravo", "Svaka čast". pisali su mu gledatelji. 

Malmo: Finalna večer Eurosonga
1/13

Inače, voditelj i urednik u ovoj emisiji nije najavio gostovanje, nego je otkrio da će pokazati neke dijelove iz povijesti. Zbog toga, nije imao nekih većih prepreka kod odgađanja epizode. Dodajmo da se ova emisija emitira već 24. sezone. 

VIDEO Osoblje leta emotivnom porukom iznenadilo Baby Lasagnu

Komentara 2

BE
bendzola
12:09 13.05.2024.

Najbolje od svega je znati da smo imali na Dori 20 boljih pjesama koje bi sigurno osvojile Eurosong... A mi poslali rezervnu... Pa ježi ga sad, ko nam je kriv...

Avatar Moodleen
Moodleen
16:38 12.05.2024.

Opa, prošlo podne i tek sad stanko..vić! Bude penalizacija primanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije