AXN SPIN U KOLOVOZU

Stižu nove sezone lifestyle i true crime serijala

Serije na AXN Spinu
Foto: AXN
1/12
02.08.2024.
u 09:24

“Fred Dinenage Murder Casebook“ daje potpuno novi pogled na ubojstva koja su šokirala Ujedinjeno Kraljevstvo u 20. stoljeću.

AXN-ov kanal Spin u kolovozu predstavlja popularne lifestyle i true-crime serijale, uključujući i prve sezone koje u kolovozu stižu na male ekrane. Na rasporedu su premijere novih sezona „Sort Your Life Out“, „Beach House Hunters“, “Country House Hunters Canada“, “Murder Casebook Files”, „How I Caught The Killer“.

"Sort Your Life Out" je britanska televizijska serija u kojoj tim stručnjaka pomaže obiteljima da se oslobode nereda, organiziraju i transformiraju svoje domove. Pod budnim okom Stacey Solomon tim radnika vodi sudionike kroz prilične životne drame i stresove dok prolaze put od potpunog kaosa do reda. AXN Spin donosi premijeru četvrte sezone od 2. kolovoza u redovitim terminima svaki radni dan u 18:55.

“Beach House Hunters” je serija koja prati parove u potrazi za savršenom kućom na australskoj obali. Uz pomoć voditeljice Shelley Craft putuju na sjajne lokacije, a želja im je preseliti se iz grada i kupiti kuću iz snova. Tim agenata im pomaže u odabiru pazeći na njihov budžet. AXN Spin donosi premijeru prve sezone od 7. kolovoza u redovitim terminima po dvije epizode svaki radni dan od oko 18:00.

Reality TV serija "Country House Hunters Canada" prati potencijalne kupce dok traže svoje domove iz snova u pitoresknim kanadskim selima. Serija utjelovljuje bit i kvalitetu života u Kanadi dok voditeljica Amanda Aerin vodi parove kroz tri lokacije od kojih će jedna naposlijetku biti njihov novi dom. AXN Spin donosi premijeru prve sezone od 12. kolovoza u redovitim terminima po dvije epizode svaki radni dan od oko 19:00.

“Fred Dinenage Murder Casebook“ daje potpuno novi pogled na ubojstva koja su šokirala Ujedinjeno Kraljevstvo u 20. stoljeću. Dinenage je novinar koji se bavi zločinima više od četiri desetljeća, a u Murder Casebooku vodi gledatelje korak po korak kroz neke od najtežih zločina koji su potresli svijet i dan danas su predmet istraživanja. Razgovarajući s  novinarima i istražiteljima koji su radili na slučajevima, te kroz forenziku i moderne tehnike, serija analizira ubojstva koja su ostavila veliki utjecaj. Serija na na IMDB- drži visoku ocjenu 8.2, a AXN Spin će prikazati premijeru treće sezone od 8. kolovoza u večernjem terminu od 20 sati.

Treća sezona serije „How I Caught The Killer“ na AXN Spin premijerno stiže 12. kolovoza u 21:05. U ovom true crime dokumentarcu bivši policajac Rav Wilding predstavlja teške zločine i dugačke i mučne procese koji su prethodili uhićenjima ubojica. Fokusirajući se na perspektivu policajca, pripovijeda o nekima od nanjevjerojatnijih slučajeva u UK i SAD-u. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije