Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna sitnica

Suprug Margot Robbie otkrio zbog čega se glumica i on uvijek svađaju

Margot Robbie
Foto: Guliver/X17
1/9
25.06.2024.
u 22:30

Glumica i producent u tajnosti su se vjenčali krajem 2016. godine u Australiji, nakon što se njihova ljubav rodila tri godine ranije tijekom snimanja filma 'Francuska suita'. Robbie se tada na svom Instagram profilu pohvalila prstenom. Danas imaju zajedničku producentsku kompaniju, a nedavno su se odlučili na novi poslovni pothvat.

Holivudska zvijezda Margot Robbie (33) već godinama živi u sretnom braku s britanskim producentom Tomom Ackerleyjem (34). Obožavatelji su ovaj par imali prilike vidjeti prošle godine tijekom promotivne kampanje za hit-film Barbie u kojem je Margot glumila naslovnu ulogu, a Tom sudjelovao kao producent. Izuzev toga u javnosti ih ne viđamo često, a sada su u intervjuu za britanski The Times progovorili o pojedinostima iz zajedničkog života. 

Jedno od pitanja ticalo se međusobnih razmirica i njihovog povoda, na što je Ackerley odgovorio da jedina tema oko koje se on i Robbie svađaju su čokoladni keksi. Naime, Tom i Margot preferiraju različite slastice i obje slastice potječu iz njihovih rodnih zemalja. Riječ je o keksima 'Tim Tams' i 'Penguins', pri čemu su prvi australska poslastica koja se sastoji od dva keksa odvojena nadjevom od tvrde čokoladne kreme i obložena tankim slojem čokolade, dok potonji britanski proizvod ipak sadrži deblji sloj čokolade.

GALERIJA: Margot Robbie postala je najplaćenija holivudska glumica zbog uloge u ovom filmu

Margot Robbie
1/12

Britanac je također izrazio žaljenje što između Velike Britanije i Australije ne postoji veći sportski rivalitet te da se on osjeća kao počasni Australac, a njegova supruga kao počasna Britanka. Par još uvijek nema djece i, kako kažu, ako im posao dozvoljava po cijele dane provode zajedno. Dvojac je zajedno osnovao producentsku kuću 'LuckyChap Entertainment' i unatoč činjenici da blisko surađuju, Ackerley priznaje da se svjesno trude ne razdvajati posao i zadovoljstvo.

- Besprijekorno je. Nemamo prekidač za uključivanje, isključivanje. Sve je postalo jedna stvar - izjavio je 34-godišnji glumac. Povod za ovaj zajednički intervju bila je promocija njihovog novog poslovnog pothvata, gina nazvanog Papa Salt, lansiranog u Londonu prošlog tjedna.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, glumica i producent u tajnosti su se vjenčali krajem 2016. godine. Zvijezda filmova "Odred otpisanih" i "Vuk s Wall Streeta" na svom se profilu na Instagramu pohvalila i prstenom, a u rodnoj Australiji se vjenčala u krugu obitelji i prijatelja. Njihova ljubav rodila se tijekom snimanja filma "Francuska suita".

Prije tri godine paparazzi su snimili Margot i Toma dok su izmjenjivali nježnosti na plaži čime su ušutkali glasine kako postoje problemi u njihovom braku. Glumica koju smo gledali i u filmu "Bilo jednom...u Hollywoodu" prema pisanju nekih američkih portala navodno je bila nevjerna svom suprugu. 

Naime, šuškalo se kako je ova 31-godišnja glumica imala aferu s 52-godišnjim kolegom Willom Smithom, a pisalo se i da se sastajala s glumcem Paulom Mescalom s kojim je navodno viđena i na romantičnoj večeri. Nove fotografije demantiraju tračeve o nevjeri slavne glumice jer uživa u romantičnom odmoru sa suprugom. U jednom intervju prije godinu dana ispričala je i kakav je njihov brak.

- Jako se dobro slažemo pa mi je teško povjerovati da svi parovi nemaju takav odnos. Super je i što možemo raditi zajedno i razgovarati o poslu pa je onda i rad mnogo zabavniji - rekla je tada. Dodala je kako je jedina stvar koja smeta njenom suprugu njezin plišani zec kojeg još uvijek ima i drži ga na krevetu i Tom smatra kako nije baš normalno da spava s plišancem kojeg ima od malena.

VIDEO: Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije