Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizajnerska torba

Supruga Duje Ćalete Cara pohvalila se torbicom od dvije tisuće eura: Obožava skupo!

Foto: Instagram
1/9
09.03.2024.
u 19:30

Supruga nogometaša Duje Ćalete Cara prošetala je francuskim Lyonom u skupocjenoj torbici od dvije tisuće eura i time privukla veliku pažnju pratitelja na društvenoj mreži.

Supruga domaćeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, Adriana svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagram često 'časti' svojim fotografijama, a na kojima se mogu vidjeti njezine skupocjene krpice. Adriana, koja inače dolazi iz Dubrovnika ovaj put za šetnju Lyonom odjenula je suknju i majicu zanimljivih rukava u istoj bež boji, mokasinke te torbicu koja je 'kraljica' ove kombinacije. 
Inače, torbicu potpisuje modna kuća Miu Miu.

Riječ je o modelu "Wander shearling hobo bag", a njezina cijena iznosi vrtoglavih 1980 eura. Torbica je izrađena od meke striže koju odliku naravno mekoća, a posljednjih je mjeseci pravi modni hit kojeg nose brojne trendseterice. - "Predivna si", "Vrlo si otmjena", samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj pozira na stepenicama u francuskom Lyonu. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

1/7

Podsjetimo, Adriana i Duje roditelji su dvojice sinova Maura i Felipea, a divna vijest o ljubavi ovog para u medije je isplivala 2017. godine.  Šibenčanin Duje Ćaleta-Car, tada nogometaš Red Bull Salzburga, pohvalio se atraktivnom djevojkom putem društvenim mreža. Naime, 20-godišnjak se tada zaljubio u pet godina stariju pravnicu Adrianu Đurđević. Par je sudbonosno 'da' izgovorio u lipnju 2022. godine u Dubrovniku. O njezinoj vjenčanici, koju je inače dizajnirala Matija Vuica mnogi su pričali. 

Krajem srpnja 2022. godine par je imao i drugo vjenčanje ovaj put u crkvi svetog Ignacija koju Dubrovčani zovu Jezuiti, a nakon toga su organizirali i svadbenu zabavu koja je bila raskošnija i s više uzvanika nego kada su godinu dana prije izmijenili bračne zavjete.
 Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis, a svog supruga je upoznala u Zagrebu. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet.

 

VIDEO: Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije