Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spot snimljen u Budimpešti

Talentirani Josip Palameta predstavlja pjesmu 'Zauvijek' koju je napisao s Matijom Cvekom

Foto: Promo
1/6
06.03.2023.
u 14:24

Aranžman su napravili vrhunski glazbenici Tomo Presečki i Nino Krznar, a producent pjesme je Igor Pauk

Mladi glazbenik Josip Palameta pod svjetlima prekrasne Budimpešte snimio je spot za svoj novi singl „Zauvijek“. Pjesma je autorska suradnja Josipa Palamete i njegovog prijatelja, trenutno najpopularnijeg domaćeg pop izvođača Matije Cveka. -Moja nova pjesma zove se 'Zauvijek', a autori teksta smo Matija Cvek i ja. Aranžman su napravili vrhunski glazbenici Tomo Presečki i Nino Krznar, a producent pjesme je Igor Pauk. – rekao je Josip Palameta prilikom predstavljanja pjesme.

- Pjesma 'Zauvijek' je, kao i svaka moja autorska stvar, nastala spontano i u krivom trenutku obzirom da se uvijek moram skloniti od društva kako bih mogao zabilježiti ideju iz koje nastaje pjesma. Možda se previše družim s ljudima pa sam stekao takav dojam.“ – našalio se Josip i otkrio da su on i njegova ekipa već na prvom sastanku odlučili da bi spot voljeli snimiti u nekom velikom gradu pa je redatelj spota, Jan Erceg, predložio Budimpeštu. Odluka je bila pun pogodak jer su uspjeli snimiti prekrasne kadrove.

 

 

- Dio tima je, za razliku od mene, već bio u Budimpešti pa nam je to olakšalo odabir lokacija za snimanje. – rekao je Josip. Spot ima dnevnu i noćnu priču koja, osim što čini savršenu pozadinu i ambijent za spot, donosi i svojevrsnu razglednicu za ovaj prekrasni grad. - Puno smo se nahodali, ali smo se jako dobro zabavili, a svakome tko nije bio preporučujem da posjeti Mađarsku i uvjeri se u njenu ljepotu. Za početak svakako pogledajte spot pa rezervirajte karte i smještaj za Budimpeštu! – rekao je Josip. Njegov glazbeni put krenuo je u ozbiljnom smjeru nakon sudjelovanja u trećoj sezoni showa "The Voice". 

Svoj prvi autorski singl "Život u tisuću boja" objavio je u ožujku 2021. godine, sudjelovao je te godine i na koncertu u čast Oliveru Dragojeviću koji je održan u Veloj Luci, a svoj glazbeni talent pokazao je i u HRT-ovoj hvaljenoj emisiji "A strana". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije