podijelila je detalje

Tatjana Jurić javila se iz bolnice i otkrila zašto je tamo, trpjela je velike bolove :'Hvala svima na porukama'

Foto: Instagram
1/11
28.07.2022.
u 18:45

Ipak, voditeljica je umirila pratitelje koje bi sigurno ovakva objava zabrinula te je napisala kako se osjeća dobro te da će već večeras ići trčati.

Voditeljica Tatjana Jurić (40) objavila je fotku iz bolnice u kojoj se nalazila zbog bolova koje osjeća već nekoliko mjeseci, a koji su prouzrokovanih deformacijom kralježničkog diskusa. Ipak, voditeljica je umirila pratitelje koje bi sigurno ovakva objava zabrinula te je napisala kako se osjeća dobro te da će već večeras ići trčati  

"Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u 8 sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli “blokatori” (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju #discusherniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok! #nemalabavo" napisala je Jurić uz fotku iz bolnice. 

 

Voditeljica je u siječnju prošle godine dobila novi angažman na Novoj TV. Proteklih godina uveseljavala je slušatelje narodnog radija, no od tada osim slušatelje na radiju uveseljava i gledatelje emisije Zdravlje na kvadrat koju je vodila Anja Alavanja.

''Jako se veselim ne samo povratku na televiziju već i, mogu reći, povratku na Novu TV. Baš sam u programu Nove TV prije više od 15 godina i počela raditi. Televizija je za mene puno više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono “iza” jest razlog zašto toliko volim televizijsku produkciju. Snimanja su već krenula, radi se punom parom i jako se veselim druženju s našim gledateljima”, kazala je Jurić za Novu TV.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

 

Ključne riječi

Komentara 7

GR
grodar
21:03 28.07.2022.

brz oporavak ljepotice

Avatar brons
brons
21:45 28.07.2022.

Tatjano brzo ozdravi

FA
fabli
22:43 28.07.2022.

Samo ozdravi nam ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije