LIJEPA VODITELJICA

Tatjana Jurić progovorila o novoj ljubavi, a dotakla se i majčinstva: 'Svjesna sam svojih godina'

Foto: Instagram
1/6
02.10.2024.
u 20:50

Sada je Tatjana progovorila o ljubavi. Voditeljica je bila iskrena i o temi majčinstva

Popularna radijska voditeljica Tatjana Jurić pohvalila se da ima novu ljubav te je otkrila da već krajem ove godine obilježava drugu godišnjicu veze, što je uspjela sve do sada skrivati od javnosti. Njen odabranik je ekonomist, komunikacijski i marketinški stručnjak. Sada je Tatjana progovorila o ljubavi. 

- Lijepo je uz sebe, kako sam rekla, imati osobu koja ti ne zamjera tvoje mane i kojoj ne smetaju tvoje vrline. Lijepo je otkriti da se kroz život može ići i tako jer to otvara prostor slobode i tebi samoj da budeš opuštena i da na taj način ostvaruješ svoj puni osobni i profesionalni potencijal, ali i onaj partnerski - izjavila je za Story

VEZANI ČLANCI:

Voditeljica je bila iskrena i o temi majčinstva. - Nije nam svima dano da budemo majke, da. O tome sam već progovarala i to je nešto što prihvaćam točno onako kako jest, ili kako će biti. Razlozi su razni, a tema preintimna za ove naše retke ovdje. Svjesna sam svojih godina, a jedino što vam mogu odgovoriti je - bit će što treba biti! - zaključila je Jurić.

Ako se prisjetimo, Tatjana je ranije govorila o svom ljubavnom životu. -  Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje -  nasmijano se osvrnula u eteru radija te dodala kako je to ispala najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

GALERIJA Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bili su joj favorit

1/32

Podsjetimo, njezina posljednja poznata veza je s poduzetnikom Ivanom Zubakom. - Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira - objasnila je nedavno. Priznala je i vjeruje li i dalje u ljubav. - Naravno! Za sve što valja, moraš imat force, zar ne!? - kazala je ranije Jurić za hrvatske medije. 
Inače, Tatjana se u posljednje vrijeme bacila i u poduzetničke vode. Ona, naime, izrađuje i prodaje marame koje i sama obožava nositi. 

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Komentara 1

VA
VanjaPlank
22:07 02.10.2024.

Bitna je bila karijera. A na tv-u buju joj se zahvalili kad ju mlađa zamjeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije