suprug ju je ostavio zbog druge

Tjedan dana nakon preljubničke afere Irena Pecotić javila se novinarima znakovitom porukom

Foto: Instagram
1/8
26.10.2022.
u 08:54

Marko Pecotić Peco priznao je da je suprugu ostavio zbog bliske suradnice Silvije Dvornik s kojom se često družila i Irena. Od izbijanja afere Irena, koja je po struci magistra farmacije, nije se medijski eksponirala.

Prošli utorak pjevač Marko Pecotić Peco javno je priznao da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka. Vijest je to koja je zatekla mnoge jer su Irena i Marko slovili za skladan par i ništa nije naslućivalo ovakav epilog. No, zbog onoga što je uslijedilo nakon objave vijesti o razvodu Peco i njegov ljubavni život glavna su tema proteklih tjedan dana.

Peco je priznao da je suprugu ostavio zbog bliske suradnice Silvije Dvornik s kojom se često družila i Irena. Pecu su zajedno bodrile na splitskoj rivi u veljači 2020. kada je pjevač trčao maraton, a fotografijom se Irena tada pohvalila i na svom Instagramu. 

Od izbijanja afere Irena, koja je po struci magistra farmacije, nije se medijski eksponirala. Svojim pratiteljima obratila se uz nekoliko novih objava na društvenim mrežama, a sada je Slobodna Dalmacija otkrila i koja je posljednja poruka koja je stigla njihovom novinaru od Irene Pecotić. 

"Još sabirem dojmove", napisala je Irena dodavši emotikon koji namiguje. Od tog trenutka, piše Slobodna, više im nije odgovarala na upite.

Podsjetimo, Marko Pecotić je svoj razvod prije desetak dana potvrdio za Slobodnu Dalmaciju te rekao: Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira što je i s druge strane to riješeno.

VIDEO Marko Pecotić Peco s 4 tenora zapjevao je u našem studiju 2018.: 'Ja spavam po 5-6 puta dnevno'

 

Komentara 14

MA
malena27
10:28 26.10.2022.

Kažu da se sličan sličnom raduje. Dva prevaranta našli jedno drugo. Uživajte gospođo u slobodi. Zahvalite se ljubavnici što je otkrila pravo lice vašeg (bivšeg) supruga i što vas je riješila prevaranta i bijede.

HU
Humbleandhonest
11:18 26.10.2022.

Žena je odlučila ne pokazati svijetu svoju patnju. I to je u redu, super tko može tako. Djeca su ostala bez obiteljske sigurnosti, bez života s riditeljima zbog nestabilnog oca. Slijedi im život na dvije adrese. Ona valjda pokušava ostati sabrana zbog djece, a kako joj je, to samo ona zna. To što ona stavlja na instagram je njezina privatna stvar. Nije ona objave o razvodu dala medijima, ali je medijima sad zanimljiva. I to će proći. Nažalost se udala za poluinteligentnog ljigavca koji je svoju prevaru iskoristio za svoju medijsku promidžbu. I to je ono najodvratnije od svega. Koliko je ljudi čulo za njega prije te vijesti? Tko tako, s tim rječnikom, objavljuje svoju prevaru i razvod? Pritom nije uopće mislio na svoju djecu, a da na ženu nije mislio, to je posve jasno i tu je ključ problema. Tip je ili prirodno glup ili totalno proračunat. Bit će ipak ono prvo. A nova štraca ista kao i on. Oboje užasni.

Avatar Barba
Barba
09:46 26.10.2022.

Ni ovoj nisu sve na broju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije