Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA URŠULA NAJEV

Tko je splitska glumica koja je prozvala vozača Flixbusa? Lani je COVID mjere usporedila s Hitlerom

Ana Uršula Najev
Foto: Instagram
1/7
12.12.2022.
u 13:10

Uršulu domaća publika najbolje zna po ulozi u seriji 'Kumovi'. Lani je na Facebooku prozvala Vladu zbog toga jer nije mogla održati koncert bez COVID potvrda za publiku. - Pjevanje za publiku odabranu po zdravstvenoj osnovi, a sudeći po cijenama Covid testova očito i staleškoj, za mene je isto što i pjevanje na Hitlerovoj proslavi godišnjice braka, napisala je Najev

Splitska glumica Ana Uršula Najev ovog je vikenda došla na naslovnice svih portala nakon što je na svom Facebook profilu prozvala vozača Flixbusa koji ju je izbacio iz autobusa na zagrebačkom kolodvoru jer je greškom imala kartu za sutrašnji datum. Najev je vozača optužila da je bio neugodan, te da je vikao na nju. Napisala je i da je zbog toga hiperventilirala i jedva se smirila. 

Prozvani vozač kasnije je tvrdio kako glumica laže, te da se ona nije htjela ustati i izaći iz punog autobusa, a dodao je i da mu je rekla "vidjet ćete svog boga". Glumica je i prije godinu dana bila u medijima kada je prozvala COVID mjere i uspredila ih s Hitlerom. 
Naime, Uršula je sa svojim bendom u srpnju 2021. htjela na splitskoj Rivi održati koncert projekta For Amy, no nije htjela pristati na tadašnje mjere po kojima se na koncerte moglo ući jedino s COVID potvrdom. 

- Program na Rivi otkazan je po naredbi vladajućih. Organizatori su se potrudili i prilagodili program novim uvjetima - koncerti koji su ovih dana trebali biti održavani po gradu bit će održani na drugim lokacijama i u drugim terminima uz kontrolirane uvjete - potvrde o cijepljenju (besplatno) ili dokaze o friško obavljenom negativnom Covid testu (Svetog Petra kajgana). 'For Amy' nije jedan od programa koji će se izvesti u takvim uvjetima. Primarni razlog je nemogućnost mene kao i par drugih članova benda da oslobodimo odgovarajući novi termin. S velikim grčem u trbuhu i bolom u srcu javno izjavljujem kako koncert ne bih pristala održati i da smo u mogućnosti uskladiti termin.

Pjevanje za publiku odabranu po zdravstvenoj osnovi, a sudeći po cijenama Covid testova očito i staleškoj, za mene je isto što i pjevanje na Hitlerovoj proslavi godišnjice braka. Svjesno održavanje koncerta na kojem ne može prisustvovati moja obitelj, moji prijatelji i moja publika bez da se prethodno cijepe ili izdvoje iznos skoro polovice troškova mjesečnih režija izjednačavalo bi me s ljudskim dnom. Oštro osuđujem svaku legalizaciju mita ('cijepi se i dobit ćeš besplatne karte za kazalište') i terora ('cijepi se ili nećeš ući u bolnicu osim ako ti fali pola noge'), napisala je između ostalog Najev. 

Ana Uršula Najev završila je akademiju u Splitu, a a posljednjih godina moglo je se vidjeti u brojnim kazališnim predstavama, kao što su Djeca recesije, Kušnja... Na ekranu je debitirala 2018. godine u filmu "Sandra i Marina" redatelja Igora Jelinovića. Nakon toga je između ostalog glumila i u filmu "Ribanje i ribarsko prigovaranje", a gledateljima je najpoznatija po ulozi Luce Akrap u seriji "Kumovi" Nove TV. 

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
13:16 12.12.2022.

Tako dobra glumica ne bi trebala putovati autobusom. Samo zrakoplovom .

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:14 12.12.2022.

Planirate li nas sada svakodnevno maltretirati s člancima o dotičnoj?

Avatar Zavratnica
Zavratnica
13:50 12.12.2022.

Ne zna razlikovati datume, ne zna da Adolf nije proslavio nijednu godišnjicu braka,pa što pobogu ta zna osim prijavljivati ljude novinarima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije