Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Tomislav Tomašević jednom porukom se obratio Baby Lasagni, pogledajte što kaže

Zagreb: Gradonačelnik sa suradnicima posjetio spomenik Put mučeništva u Spomen parku - Dotrščina
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/7
08.05.2024.
u 11:25

Tomašević je na svom profilu na X-u, nekadašnjem Twitteru, hrvatskom predstavniku uputio kratku, ali jasnu poruku podrške.

U utorak je održana prva polufinalna večer ovogodišnje Eurovizije, a jedan od najzapaženijih nastupa bio je upravo našeg predstavnika Baby Lasagne (28), s kojim je u jednom trenutku pjevala i plesala cijela Malmö Arena. Marko je zasluženo prošao u finale, u kojem će mu društvo praviti i izvođači iz Slovenije, Srbije, Portugala, Litve, Finske, Cipra, Irske i Luksemburga. Nakon Purišićevog nastupa na društvenim mrežama su se oglasili brojni ugledni ljudi s domaće javne scene, a jedan od njih bio je i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Tomašević je na svom profilu na X-u, nekadašnjem Twitteru, hrvatskom predstavniku uputio kratku, ali jasnu poruku podrške. - Meow, napisao je gradonačelnik metropole te priložio emotikon napetog bicepsa. Njegova objava izazvala je brojne reakcije koje možete pogledati ispod. 

Zanimljivo, povodom finalne večeri koja će se održati 11. svibnja, grad Zagreb će po prvi put organizirati javno gledanje Eurovizije, i to na Europskom trgu. Euforija već trese glavni grad Hrvatske, a tijekom jučerašnjeg polufinala brojni obožavatelji okupili su se u zabavnom centru Amazinga na zagrebačkom velesajmu, gdje su s nestrpljenjem čekali nastup Baby Lasagne.

GALERIJA: FOTO, VIDEO Luda atmosfera u Amazingi: Pogledajte kako su Zagrepčani pratili nastup Baby Lasagne

Zagreb: Gradonačelnik sa suradnicima posjetio spomenik Put mučeništva u Spomen parku - Dotrščina
1/26

Luda atmosfera zavladala je neposredno prije nastupa, upalile su se prskalice, a onda se i zaplesalo u ritmu "Rim Tim Tagi Dim". Među rijetkim je to mjestima u metropoli gdje se organiziralo javno praćenje polufinala, a obožavatelji su stigli opremljeni brojnim rekvizitima poput hrvatskih zastavica, neizostavnih čipkastih detalja, ali i odjeveni u majice s prepoznatljivim motivom mačke.

Podsjetimo, ubrzo nakon Lasagninog nastupa sa svojim reakcijama javili su se poznati s domaće scene. Među prvima bila je političarka i bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor koja je putem svog profila na Twitteru napisala "Bravo bravo Baby" i čestitala našem predstavniku na odličnoj izvedbi.

VEZANI ČLANCI:

  

Oglasila se i domaća pjevačica Franka Batelić s Instagram pričom na kojoj gleda eurovizijski nastup Baby Lasagne, koji je ispratila euforičnim vriskom. "Nema povratka", istaknula je, a Lasagnu je pohvalio još jedan bivši predstavnik Hrvatske na Euroviziji - Goran Karan. On je pak bio kratak i na svojem Instagram storyju napisao "Bravo".

Ovogodišnji sudionik Dore, Damir Kedžo, otkrio je pratiteljima što radi tijekom prijenosa. - Zaspao sam. Pa sam vidio Irsku i mislim da ću večeras spavat kod mame i tate u krevetu. Pa je došao sweet Baby Lasagna i pojeo stage, televiziju, sve i postavio ljestvicu toliko visoko da ništa nema smisla nakon toga.

VIDEO: Simpatični Hrvat Danijel obukao se kao Baby Lasagna i zaplesao popularni ples

Pa sam opet zaspao, pa je Slovenija pjevala ko da sutra ne postoji i to je bilo izvrsno, pa sam otišao do frižidera po puding. Onda je došla Švedska koja ima super stvar (SHM šalje pozdrave) i malo sam cupkao nogom. I sad mi se opet spava, slikopisno je dočarao Kedžo.

Regionalna zvijezda Severina javila se čak u dva navrata, nakon polufinalnog nastupa kad je na Instagramu napisala "Jeeeeeej" uz emotikone koji simboliziraju aplauz, te tijekom jučerapnjeg dana. 

GALERIJA: Baby Lasagna oglasio se jutro nakon prolaska u finale: 'Dragi moji Hrvati, nadam se da ste ponosni

Zagreb: Gradonačelnik sa suradnicima posjetio spomenik Put mučeništva u Spomen parku - Dotrščina
1/21

Severina je preko priče na svom Instagram profilu podijelila objavu s Lasagninog profila i uz to napisala "Bravo Baby Lasagna" te priložila znak rogova kao simbol metal glazbe, ujedno žanrovske odrednice pjesme 'Rim Tim Tagi Dim', srce i emotikon plesačice. Na objavi koju je podijelila hrvatski predstavnik izražava kako jedva čeka svoj eurovizijski nastup. 

Poznatu glazbenicu na Instagramu prati 1,4 milijuna obožavatelja, a ovo je bio najbolji način da dodatno motivira 28-godišnjeg Umažanina koji se u međuvremenu popeo se na kladionicama te sad drži čvrsto prvo mjesto s 36 posto. Prate ga Švicarac Nemo i Talijanka Angelina Mango.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije